Jump to content
FAS Goran

mića c.

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. Iz Zaječara sam, šteta, ništa od gledanja. .
  2. I Imam tanke prste, izgulio sam obe ruke. Ruke su mi kao da su me mačke izgrebale, ali gumicu ne ubaci. Gumica se smekša i nikako da udje,(probao sam i da je stavim u zamrzivač da bude čvršća - ali ništa). Za vikend pokušaj br.2, uz par piva valjda uspem. Inače sam vlasnik Fiat 500l 1.4 Popstar od septembra 2017.Kupljen polovan(2013 god.),sa 25000 predjenih ,kao nov. Ja sa prezadovoljan autom, posle Fieste 1.8 D., ovo je kombi, a i super ide(deca oduševljena).
  3. @etibor @debelizmaj @061zc Pozdrav, Za vikend sam se mucio ( cirka 2 sata), na spojim crevca za prskalicu zadnjeg stakla. Pratio sam vaša uputsva, skinuo gumicu i imao sam problem da je ubacim na gornje crevce. Probao sam da (toplom vodom) zagrejem gornji deo, ali gumica nije htela da upadne, vratio sam je na plast.razdelnik i pokušao tako ali nije htelo. Jer ima neko neku ideju kako to uraditi.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...