Jump to content
FAS Goran

StefanCI

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by StefanCI

  1. Odlican primerak, ozbiljni radovi, video sam uzivo. Bice super na leto kad se sve sredi, taman da dodjem @monzaf1 i ja sa svojom masinama, pa da se provozamo.
  2. Ovaj auto sam video uzivo prosle godine i imao sam tu priliku da se provozam u njemu. Nemam sta da kazem, osim da je auto zaista odlican, a imam par drugara koji su vozili i koji voze Kupea, ali ja lepseg od ovog sivog nisam video. Zaista je sredjen perfektno od estetike do motornog prostora i do nekih najsitnijih detalja. Vidi se da je auto koji se redovno odrzavan, a i Dragan decko koji ga vozi, zaista ulaze puno vremena u njega, a i novca. Po mom misljenju ovaj auto dosta vredi, ali naravno takvi automobili nisu na prodaju. Sve cestitke Backo za auto! P.S (Malo off topic) - Moram da pohvalim i crvenog Kupea isto 20VT u pitanju, znam decka, predstavljen je na forumu vec od clana @monzaf1, takodje dobar auto sa brutalnim zvukom. Sve pohvale za ta dva Kupea!
  3. Cuo sam se sa vlasnikom ovog auta. Jeste, bio je u centru grada kod jednog lika i ima ulubnjenje na desnim vratima, prednji i zadnji branik isto. Sad se sprema za farbanje, kaze da ga radi komplet. Turbina je od Subaru Impreze WRX, grana je radjena, sad se stavlja veci interkuler, menjac je skoro stavljen od JTD-a sa 5. brzina, ali ce ipak da se stavi fabricki od 20V turbo sa sper diferencijalom i disco drajvom. Po njegovoj prici i proceni, auto ima oko 280 KS. Isao sam i cak da ga pogledam, do malopre smo ga vozili. Auto ide ozbiljno, kao raketa. Dosta je brzi nego 16V turbo koji sam vozio nedavno. Stavljeni su sivi farovi, i resetka. Evo i slike:
  4. Aha, pa to sam i ja nesto nacuo, da je limarijski losiji. Da li neko zna vlasnika trenutnog?
  5. Kako to u ocajnom? Bas me je zanimalo gde je, cuo sam dosta o ovom autu, ako zna neko nesto vise, neka napise. Hvala

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...