Jump to content
FAS Goran

Jovan.T

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

About Jovan.T

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 08/23/1994

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Coupe 2.0 16vT

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Pa iskreno da kazem nisam ga vozio na vecim obrtajima u cetvrtoj i petoj. Ima jos stvari da se sredjuje na njemu, kad ga sredim onda cu probati kako i dokle ide
  2. Samo da javim da sam resio problem. Glavni problem je bio map senzor na kojem je pukao deo gde ide crevo sa usisne grane, a i pierburg ventil je bio ne ispravan. Hvala kolegi Lukag koji mi ga je poslao i koji mi je pomogao da pronadjem problem.
  3. Da takav je isti. Slabo ima otpada u subotici, a sigurno ni na jednom nema coupe...
  4. Siki, hvala na svemu. Creva od pierburga sam skinuo i proverio tkd ona nisu, ali kad otkacim ventil auto se isto ponasa kao i kad je spojen. Moguce je da i on ne radi, ali njega tek ne mogu naci u prodaji, ima na ebay-u ali je oko 300e. Jedino da ga zamenim sa manuelnim. Dizne sam vec nosio na proveriu i sve cetiri su uredu, kablovi i svecice su novi. Satic za pritisak imam samo nikad da ga ugradim. Da mi je Kraljevo blize ja bi ga odvezao kod njega ali ovako mi ne vredi. Sto se tice lambde nasao sam u jednom prodavnici original bosch, sutra bi trebala da stigne. Znaci i nju nece komp odmah prihvatitii moram to sa senzorom da radim, posto imam samo delphi dijagnostiku? Inace luka hvala i tebi na informacijama i objasnjenju.
  5. Dobra su sva ta creva, samo sto mislim da nije vakum posto je to westgate. Probacu to da skinem dzek pa javim.
  6. Lambda je sa 3 zice, ali su mi u prodavnici delova rekli da nije sigurno da ce raditi sa univrezalnom. Probacu da raskopcam lambdu i vidim kako se ponasa. I ja sam mislio da moze biti do protokomera ali sam kasnije saznao da on nema protokomer (maf) nego samo map senzor. E sad trebao bi normalno da radi ako raskopcam map? Creva koja idu u pierburg sam proverio i dobra su. Jedino ako je ventil ne ispravan ali njega ne znam kako da proverim.
  7. Pa to ne znam stvarno. Razmisljam da uzmem unverzalnu ali ne znam dali ce biti dobra.
  8. Kit komerc sa zvao i jos dve prodavnice ovde u subotici i nema. Gledao sam na eperu i pise da je isla na deltu integrale i dedru. Pa ajd pogledaj ako ti nije problem.
  9. Proverena je lambda sonda i ne ispravna je. Posto ne mogu da nadjem novu, sta mislite da stavim univerzalu ili da trazim polovnu?
  10. E hvala. Kad bude lepse vreme proverciu, pa ako uspem da sredim javim.
  11. Danas sam bio opet na dijagnostici, senzor faze ne prikazuje vise. Ali sad izbacuje gresku 120 lamba sonda. Da promenim sondu ili sta da radim?
  12. Da pali crvenu diznu. Bio sam na dijagnostici tacnog koda greske se ne secam ali znam da je bilo nesto u vezi senzora faze, tamo su mi rekli da trebam menjati senzor bregaste, jedva sam ga nabavio zamenio ali sve je isto. Druge greske nije bilo.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...