Jump to content
FAS Goran

Fiat 128

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Fiat 128 last won the day on February 17 2018

Fiat 128 had the most liked content!

About Fiat 128

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Suma sumarum , zadovoljan sam, motor je stvarno extra ,pisao sam o potrošni ali stvarno bez lovačkih priča, jedinu zamerku imam na prostor za desnu nogu, kolenom udaram u konzolu nema dovoljno mesta i nikako ne mogu da se naviknem na menjač nije da nije precizan ali nekako nije to to.Slusao sam dosta o lošoj plastici međutim nije sve tako crno čak je ok i zgodna za održavanje.Nisam uspeo da porastem preko 180 tako da su sedišta za mene ok , nisu me bolela leđa na dužim relacijama tako da je stvarno ok. Jako je prostran, velki gepek, prvi put se nisam razvodio od žene prilikom pakovanja za letovanje. Као da 1.6 traži otvoreni put po gradu imam utisak da me svi koče.Sedeo sam Rapidu i C-el. Tipo je za dužinu bolji, citroen je unutra sav nekako prost limen prva pomisao mi je bila reno 4, rapid je odvratno plastičan ,tvrd imate neki veštački osećaj i nikako nemožete da nađete položaj ,nekako neleži.Najbolji deo je da 1.6 neoseća put koliko god on bio zahtevan i klimu, ne slušam dali nesto melje u motoru i menjaču , nemam onu frustraciju da ne mogu da preteknem nekog i poriv da izađem i poguram auto uz uzbrdicu.Ništa neškripi sve je kao i prvog dana kao da nije fiat.Čitao sam da mu je vešanje pravljeno za loše puteve, istina, stvarno se neosećaju ovi naši fantastični putevi.
  2. Nemojte da mi zamerite, ovo je forum ,ljudi iznose svoja iskustva i mišljenja, meni je budžet bio 13000 e ali kako sam ulazio u ovu priču znao sam da moram da se cigančim za još koji eu.Gledao sam i elantru i astru 1.4 t sa plinom ali cena je bila prevelika, oba automobila su skoro doguravala do 16000, volim i ja tablet , kamere, kožu i ostale džidža bidže ali nisam imao 20000 e, negde je morala da se povuče crta, hteli vi da priznate ili ne tablet i kamere nepokreću auto već obrtni moment.Ja najviše vozim ovaj auto, ja sam birao motor a žena boju, toliko o razumevanju prioriteta slažem se sa vama, i bela boja je ok.Još nisam primetio da mi nedostaje hrom paket u vožnji i kožna ručica menjača.Stvarno ne znam nikog ko kupuje polovni auto da mu je oprema bitnija od motora.Meni Tipo uopšte nije bio prvi izbor, trudio sam se da budem otvoren za sve , ali daleko od toga da sam bio spreman da ga svoj novac dam na ime i reklamu.Moj kolega je kupio golf 7 u osnovnoj boji za 15500 e sa tri cilindra ,o tome pričam, to me podseća na nadrealiste 1000 konja 100 kubika.Za sada živim bez kamere ali moram da se složim da je stvarno neophodna ali ne po ceni koju morate da doplatite,parkiram kao da idem po jajima, parking senzori su beskorisni.
  3. Na sajmu sam kupio Fiat tipo 1.6 u pop varijanti,osnovna cena je bila 13500.e,doplatio sam m.boju, bočne zavese ,zadnje el.podizače,el.retrovizore i kupio sam kompletno vozilo za reciklažu, krajnja cena 14500 e.Gledao sam Rapida, C Elysee (isti cenovni rang) ,Kiu i i30 1500 do 2000 više.Prilikom izbora Tipo je ubedljivo pobedio, kupio sam 1.6 mj po ceni Clia ,Megana ili Pola sa benz.m. Tipo 1.4 je preslab jednostavno odbija da ide,mogu samo da zamislim situaciju sa uključenom klimom i malo zahtevnijim putem, probao sam i 1.3 mj ide malo bolje ali mu treba malo vremena da povuče, na auto putu se vrti na 3000 pri 120 km i po meni je dosta bučan.Potrošnja na auto putu na 2000 o 110-120 km oko 4l, magistrala 4.5 l. grad oko 7 l ,trenutno sad preko zime grad kratke relacije bez postizanja radne temperature pređe i 8 l po bord.k. 1.4 nikako, 1.3 mj može da prođe za grad i letovanje, ipak se vidi nedostatak snage i 6 b.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...