Jump to content
FAS Goran

djomlao

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by djomlao

  1. Da li iko od vas ima iskustva sa ovom vrstom menjaca ? Ako ne licno, onda bar iz price sa nekim ko ima auto sa ovakvim tipom menjaca ? Ili mozda da ostavite link gde bih nasao vise informacija o istom ? U svakom slucaju, bio bih zahvalan na bilo kakvoj informaciji, jer bih hteo da uzmem Musu ili Ideu sa automatskim menjacem, a vidjao sam ga u ovim modelima, kao i u ostalim modelima Lancie i u nekim Fiat-ovim modelima. pozdrav !
  2. Ima li ko iskustva sa ovim menjacem ? Vidim da ga ima u Musi, Idei, Puntu, Pandi, pa cak i u jednom Bravu sam ga video. Nameravam da u skorije vreme kupim primerak Muse ili Idee sa ovakvim menjacem, pa me zanima bas svacije misljenje, a da je imao iskustva s ovim tipom menjaca. @silenci, izvini sto ti spamujem temu, mogu moderatori ovo slobodno da prebace tamo gde misle da mu je mesto.
  3. Pozdrav svima. Mladja ovde, masinski tehnicar, iz Obrenovca, trenutno na Novom Beogradu, radim u S. Mitrovici, pa kad budem kupio Musu, vidjacete je na sve strane. Trenutno ne vozim bas nista. Hobi : americki fudbal, inace sam i aktivni sudija ovde kod nas, i u regionu. Vrlo zanimljiv forum, svasta sam ovde video (mislim na mnogo dobrih saveta), nadam se da cemo se lepo druziti. Mladjen

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...