Jump to content
FAS Goran

minoratci

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

  1. Da obnovim temu. Radi se za Fiat Punto Classic 1.2 8v 2009, auto je kupljen u Makedoniju sa njim su dosla dva upustva za odrzavanje, jedno je na makedonski jezik drugo na engleski. Zelio sam da promenim ulje u menjacu ali nesto ne mogu da razumem. U upustvu sto je na makedonski jezik pise Tutela ZC 75 Synth - specifikacije SAE 80W EP API GL-5 ...... (Slika 1. i slika 2. ). U upustvu sto je na engleski jezik pise Tutela Car Technyx - specifikacije SAE 75W-85 API GL-4 ...... ( Slika 3. i slika 4. ). Dali moze neko da mi odgovori koje ulje da koristim, jer su ova dva upustva dosla sa autom od fiat salona. Hvala i pozdrav.
  2. Da obnovim temu. Radi se za Fiat Punto Classic 1.2 8v 2009, auto je kupljen u Makedoniju sa njim su dosla dva upustva za odrzavanje, jedno je na makedonski jezik drugo na engleski. Zelio sam da promenim ulje u menjacu ali nesto ne mogu da razumem. U upustvu sto je na makedonski jezik pise Tutela ZC 75 Synth - specifikacije SAE 80W EP API GL-5 ...... (Slika 1. i slika 2. ). U upustvu sto je na engleski jezik pise Tutela Car Technyx - specifikacije SAE 75W-85 API GL-4 ...... ( Slika 3. i slika 4. ). Dali moze neko da mi odgovori koje ulje da koristim, jer su ova dva upustva dosla sa autom od fiat salona. Hvala i pozdrav.
  3. Da obnovim temu. Radi se za Fiat Punto Classic 1.2 8v 2009, auto je kupljen u Makedoniju sa njim su dosla dva upustva za odrzavanje, jedno je na makedonski jezik drugo na engleski. Zelio sam da promenim ulje u menjacu ali nesto ne mogu da razumem. U upustvu sto je na makedonski jezik pise Tutela ZC 75 Synth - specifikacije SAE 80W EP API GL-5 ...... (Slika 1. i slika 2. ). U upustvu sto je na engleski jezik pise Tutela Car Technyx - specifikacije SAE 75W-85 API GL-4 ...... ( Slika 3. i slika 4. ). Dali moze neko da mi odgovori koje ulje da koristim, jer su ova dva upustva dosla sa autom od fiat salona. Hvala i pozdrav.
  4. Da obnovim temu. Radi se za Fiat Punto Classic 1.2 8v 2009, auto je kupljen u Makedoniju sa njim su dosla dva upustva za odrzavanje, jedno je na makedonski jezik drugo na engleski. Zelio sam da promenim ulje u menjacu ali nesto ne mogu da razumem. U upustvu sto je na makedonski jezik pise Tutela ZC 75 Synth - specifikacije SAE 80W EP API GL-5 ...... (Slika 1. i slika 2. ). U upustvu sto je na engleski jezik pise Tutela Car Technyx - specifikacije SAE 75W-85 API GL-4 ...... ( Slika 3. i slika 4. ). Dali moze neko da mi odgovori koje ulje da koristim, jer su ova dva upustva dosla sa autom od fiat salona. Hvala i pozdrav.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...