Jump to content
FAS Goran

Socijala88

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About Socijala88

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 06/03/1988

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Ruma

Previous Fields

  • Garage
    Alfa romeo 147

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Turtle wax da to sam i pitao negde u prolazu 500din 500ml valjda,onda cu to uzeti. A to sto je izguljena i ispucala malo nije da mi smeta ili nesto,ali ako se moze sta uraditi sto da ne. Pogledacu temu i hvala puno.
  2. Spustena je da. Napunio sam je drugi dan kad sam je uzeo,sad nisam dosipao,al gledacu da ne dolazi do rezerve,bar oko pola da se vrti i jednom u mesec - dva do cepa sto bi rekli. Sa drugarom sam se vec dogovorio da menjam za 17-ke,danas smo pricali,provozao sam se isto alfa 147 samo 17-ke na njoj udobnije se voziti svakako,a i zdravije za trapove,kad sam isao na centriranje rekli su mi da stavim 17-ke i milina. Treba da promenim te pozicije nikako da se setim. Mali servis je radjen skoro,al veliki kaze da ima jos valjda 10k moram proveriti,al on nije radio,tako da cu i to da resavam dok imam jos nesto para. Sedista su kozna i izguljena na par mesta,neki predlog cime ih odrzavati? Ubacen je drugi player unutra i funkcije na volanu nisu,to mozda tamo na leto neka multimedija,pa i da se poveze volan sa tim lepo,ako bude neki poslic pored posla za tako nesto naravno E da,vazno pitanje. Radio sam centriranje trapa pre 10-ak dana,oba trapa kad sam promenio prednje gume. Kad stavim druge felne 17-ke te da li idem opet na centriranje trapaova? Felne su fabrcke one,tako mi receno iskreno,nisam slikao al ovakve su,skinuo sliku sa neta. I hvala na lepim zeljama svima i komentarima
  3. Biće slika sutra već kad stignem. Hvala,pa za 18-ke kažu da mogu biti problem za trap,zato kažem,ma može brate nije problem za tebe.
  4. Pozdrav. Pre malo jače do 2 nedelje sam kupio alfu 147 jtdm 1.9 koja je 2003 godište 103kw Kupio sam od drugara koji je vozio oko godinu dana. Felne me malo brinu 18-ke su u pitanju trenutno na autu,uzeo sam 2 nove gume prednji,zadnje su dobre. Radio je ceo prednji trap pre mesec i nešto,menjao je komp i čipovao i turbina je menjana. Treba da nemestim prozor desni neće da ga spušta,to je rekao da će on,al nikako da nadjemo vreme kad možemo obojca. Ključ daljinsko otključavanje/zaključavanje ne radi,kaže posle menjanja baterije je prestao i nije se bavio time. Bio sam i do ključara kaze da je ključ ispravan ali kola ne primaju komandu. To su neke prednosti i mane trenutne. Izbacuje mi grešku za svetla,pozicije su led al obične nije bilo canabus kad je kupovao.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...