Jump to content
FAS Goran

BeefSupreme

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About BeefSupreme

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Split
  1. Kupujem originalne Zender branike za Punta HGT kao sa slike, nebitno stanje
  2. Pozdrav ekipa! Nabavio sam krovni spojler sa mk2 Sportinga i htio bih ga staviti na svog Punta. Kao sto vec neki znaju, spojler ima dva "przunjera" tako da pretpostavljam da Sporting ima dvije rupe na stražnjim vratima. Mene zanima, ako netko ima iskustva, je li moguće to ikako montirati bez bušenja?
  3. Nakon skoro godinu dana muke, živciranja i nekoliko dijelova odlučio sam potražiti pomoć ovdje. Naime, moj 1.2 8V ima nekakav čudan poriv da me živcira pa se tako odlučio tamo negdje od ljeta 2016. čudno ponašati. Događa se ovo: kada mijenjam brzine u vožnji (ie, ubrzavam) gas ostaje i okretaji (obrtaji) ne padaju kada se kvačilo odvoji što me strašno živcira iako to ni nije nekakav problem s obzirom da gas ostaje nekad i na semaforu pa izgledam kao neki debil koji čeka zeleno pod launch control-om. Pošto imam onaj OBD2 čitač koji šalje info na mobitel preko aplikacije, odlučih vidjeti pokazuje li što čudno. I zaista, pokazivao je da gas ostaje na 2-3% kada se ovi simptomi pojavljuju. Odmah sam posumnjao na oštećenu sajlu od gasa i kupim kompletno novu i montiram i problem nestane...na tjedan dana. Nakon toga se identična stvar događala, gas se jednostavno nije vraćao. Pošto sam imao jednog mk2 1.2 8V za otpis kod prijatelja, skinem cijeli throttle body i stavim na svoga i sve bude 100% u redu sljedećih mjesec dana. Ali nakon toga se ovi simptomi vraćaju i na momente postaju veći (auto nekontrolirano diže okretaje, obrtaje, nekad čak i do blokade). Ono što mi auto govori preko obd2 su opet iste stvari, throttle position je na 2-3 % u trenucima kada se ovo događa. Problem je šta ti trenuci traju kratko (ali su česti), pa ne stignem uhvatiti leptir gasa da vidim je li ostaje otvoren. Zato ako itko ima bilo kakvu ideju kako riješit ovaj iritantan i tipično talijansko-fiatski problem, bio bih mu jako, jako zahvalan. Hvala svima koji su pročitali, a pogotovo onima koji će pomoći!
  4. Pozdrav svima, valjda je ok ako vratim stari thread u zivot Sa jednog Punta mk2A koji je bio za otpis sam skinuo farove koje imaju maglenke u sebi, fusebox ispod haube i prekidače u kabini jer sam htio ugraditi maglenke na svoj mk2. Međutim, ne mogu nikako naći instalaciju za maglenke na svom Puntu pa bih bio zahvalan kada bi mi netko tko je već ovo napravio kaže gdje se ta instalacija nalazi. Stvarno bih htio izbjeć lemljenje jer želim da to izgleda tvornički (fabrički). Auto mi je 2001. godište, 1.2 8V. Još nešto što me buni je ovo: spojio sam prekidač za prednju maglenku (onaj cijeli dio di su i prekidači za stakla) i ovaj "novi" fusebox od Punta sa maglenkama jer moj originalni nije imao relej za maglenke ali svejedno kad pritisnem taster za prednje maglenke, dok auto radi, ne upali se svijetlo od prednjih maglenki na instrument tabli. Hvala za bilo kakvu informaciju unaprijed

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...