Jump to content
FAS Goran

Sasa Miljkovic

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About Sasa Miljkovic

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Kupio sam sediste i zavrsio tu agoniju,nije bas isti dezen ali ...
  2. Sta mi znaci da ubacim trenutno kad ce da bude zaveden kao vozilo sa 5 sedista tako da vise ne mogu da vratim prednju klupu sa 2 sedista na suvozackoj strani.Znaci interesuje me kupovina,ovo sto si poslao naslici je ok ali sad da li pasuje raspored srafova kojima se spaja za patos.Moracu malo da se podrobnije informisem!
  3. Pozdrav svima, treba mi suvozacko sediste za Fiat Scudo 2005. godiste.Danas sam bio na homologaciju zbog uvoza Fiat Scuda koji sam uvezao pre 2 nedelje i "pametnjakovici"iz AMSS su nasli (ne znam samo gde)da auto koji sam uvezao po pravilima ove lopovske drzave ne moze da ima 6 sedista (3+3) kao sto su budale u Fiatu konstrulisale,i napravile .Vec moze da ima 5 sedista (2 napred i 3 pozadi).E sad meni treba pomoc ne mogu da nadjem adekvatno suvozacko sediste (za 1 osobu) ne klupa.Ako imate bilo kakvu informaciju ,znacila bi puno.Hvala!
  4. Pozdrav svima zovem se Sasa iz Lugavcine sam kod Smedereva.Skoro sam postao vlasnik Fiat Scuda,i nadam se da cu da cujem dosta dobrih i korisnih saveta o Fiat vozilima posto do sada nisam imao priliku da posedujem neki od njih.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...