Jump to content
FAS Goran

derebusi

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. Ma sve 5. Nasekiro sam se jako kada se to počelo događati autu, a niko od majstora neće da se uhvati posla. Jedva sam našao zaljubljenika u Abarthe da dođe sa dijagnozom i priključi ju pa da vidimo šta mu je. Hvala na odgovorima .
  2. Hvala na brzom odgovoru. Vidio sam taj broj ali kontam proslo dosta vremena pa da provjerim prije nego zovem. Nego znaš li nekoga tko vadk seletspeed mjenjač i stavlja manuelni i ako da za koje novce se to radi? Imamo problem da mj na semaforu izbaci u neutral i nemogu ubaciti u prvu skroz dok ga dva-tri puta ne ugasim i upalim, a možeš misliti šta ekipa iza mene trubi. Sve prebacuje super i radi bez greške do stajanja kada pokaže da padne pritisak ulja na 34 bara. Dijagnostika pokazuje na pumpu seletspeeda !
  3. Prošlo je dosta vremena od Vašeg zadnjeg zapisa ali imam problem sa Stilom Abarth pa me zanima da li mi možete poslati broj od tog gospodina koji resava probleme sa mjenjačima? Hvala

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...