Jump to content
FAS Euroauto Goran

python

Members
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

About python

 • Rank
  Il Nuovo

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Kruševac

Previous Fields

 • Garage
  Fiat TIPO HB

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jelkica u novom autu I posle više od godinu dana oduševim se mirisom novih kola...
 2. Ja sam to skoro radio, kreirao uplatnicu, platio on line i otišao u SUP. Bilo je malo natezanja, pozivanja šefice i traženja po kompjuteru ali je na kraju nađeno i završeno. Moj ti je savet da kreiraš uplatnicu, prepišeš sve na papirnu uplatnicu i uplatiš na šalteru. Odneseš primerak i izbegneš zezanje sa računarski nepismenom šalterušom.
 3. Pokušali da imitiraju Top gear. Prekinuo gledanje tokom tog priloga.
 4. Felne i gume sam kupio kod njih kada sam preuzimao auto, nove naravno, mislim da je sve bilo oko 400e. Gume Tigar wintera 205 x 55 r16, felne kineske 16". Imali su i Fiat originalne ali su bile preskupe. Servis je mogao i u NIKOM-u i u Čačku ali ne verujem da bi bila značajnija razlika u ceni. Niš mi bio najbliži.
 5. Ako nekoga zanima, danas obavio prvi servis posle godinu dana. 6900 km, ulje i filter, filter vazduha i polena i rad, 14200 din, AUTO MIG Niš
 6. Preko putnog računara, negde u opcijama,ima nekih pet-šest stepeni osvetljenja. Pazi samo da ti budu uključena kratka svetla. Kada podešavaš a samo su uključena dnevna, ništa se ne dešava. Ja sam hteo da poblesavim dok to nisam provalio. Moj Tipo je prošlogodišnji.
 7. Meni su prilikom preuzimanja novog auta rekli da može ali smo ostavili to za prvi servis.
 8. Za četiri meseca, koliko je auto u upotrebi, prešao oko 2000km, od toga na auto putu oko 1500. Nikakva promena na meraču ulja.
 9. Ne vidim smisao oduzimanja vozila, nabaviće drugo. Trajno oduzimanje dozvole.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...