Jump to content
FAS Goran

Musica

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

About Musica

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hvala ti Prešla je 140 hiljada. Ne znam, morala bih u servis da je vodim, da mi majstor kaže. Deluje bas očuvano, sad...to me zbunilo danas u vožnji. I ja mislim da bi cena trebalo da bude niža, barem toliko. Iz bg a sam. Pratim muse. Nema ih puno, još registrovanih, da možeš da probaš u vožnji.... Videcu, pogledaću još. Hvala http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/11433906/lancia-musa-14-lepo-ocuvan To je ovaj
  2. Ćao svima. Planiram da uzmem musu, to je jedino što mi se sviđa. Našla sam jednu, 1.4 benzinac, 2005. god. Izgleda baš očuvano. Međutim, danas smo išli u probnu vožnju, na autoputu na 120km počela da se muči, da secka. I onda da se gasi na uzbrdici, motor baš da stuca, počelo da smrdi. Vlasnik, koji je ima godinu dana se čudi, kaže da je radio mali i veliki servis pre mesec dana, ima servisnu knjižicu, nisam je još pogledala. Na kraju, majstor mu je rekao da je to danas zbog svećica, pa ih je zamenio. I sad kaže- gazi. Ceni ga na 3600 evra. Meni se čini da je to malo jača cena. Sta vi mislite o svemu? U principu, probala bih ga još jednom, pa u servis, da ga majstor podigne, pa koliko može da vidi. Nisam expert, prvi mi je auto. ..

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...