Jump to content
FAS Euroauto Goran

Kaczynski

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Kaczynski

  1. Zamijenjen motor u puntu, prebacen iz auta koje je radilo, ostavljeni stari procesor i kablovi, el. Klapna gasa motor, vergla, ne pali, ne baca varnice na svjecice, greske ne znam koje su, ne ucitava procesor motora uopste, neka iskustva?
  2. Ma pali on bez problema uvijek ali ne gasi se u voznji
  3. Al opet da je do radilice gasio bi se kad on hoce, ne bi pitao, ovako se gasi samo kad nema obrtaja, moze li bit da nije uzubljen fino
  4. Pozdrav svima, osjedio sam vise.. Problem je sljedeci: Fiat Punto HGT 1.8b prije 2 mjeseca pomijesao ulje i vodu na hladnjaku, skidana i glava da provjerim da nije na dihtungu, posto je tu istu vodu izbacio na bloku iza usisne (na dihtingu izbacio, ali nije pomijesao na njemu), vratio sve, ufazio orginalnim alatom, upalio auto radi normalno, odem da provozam, vuca dobra, sve dobro dok se nije ugrijao, kad postigne radnu temp. pocne gubiti vucu, kad stisnem pun gas, proguta ga, pa nadodje opet i sve tako, kad stanem na semaforu ili kada je auto na leru, padnu obrtaji i ugasi se. Svjecice su dobre, kablovi idu sa procesora, svi bacaju varnicu, kompresija 12 na sva 4. Prilikom skidanja glave, skidao sam i klapnu gasa, ocistio je, na njoj imaju 3 senzora koja mozda prave problem, ali prije mijesanja vode i ulja nije imao ovaj problem, na diagnostici i mi je izbacio RPM senzor, ali ne znam koji je to, jer mi ne radi jedan ABS, pa mozda njega cita kao RPM ? Senzor radilice takodjer moze biti problem, ali auto se ne gasi u voznji nikad, dok je pod gasom. Na klapni sam malo povecao radne obrtaje kad je hladan, da bi kad se ugrije radio na nekih 900, ali poslije nekog vremena mi se opet poceo gasiti.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...