Jump to content
FAS Goran

Lukavec

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

  1. Evo ovako,nekim čudom nakon otpajanja dizni i vraćanja struje nazad na dizne auto počeo radit kako treba. Pali na zub,ne pravi više probleme.S tim da dok sam otpajao jednu po jednu,problem bi se uvijek vratio kad bi sve bile spojene u isto vrijeme,sad kad sam otpojio sve dizne odjednom i ponovno spojio nazad auto normalno pali evo već par dana.
  2. Kad iskopčam bilo koju diznu on upali na zub,ovo je najčudnije nešto što sam dosad vidio. Stavio sam ampulice,sve dizne isto prelijevaju...
  3. Vrti kao lud,ako uspijem stavit ću snimke! Na šlepanje također upali na pola zuba,ni metar mu ne treba i već kresne.
  4. Znači ne gubi gorivo nigdje,parametri pritiska goriva su u redu na svakoj točki,uzubljenje je u redu.Ja ga upalim na zub čim mu dam malo start spreja ili ako ga spojim na starter i auto ide savršeno,mala potrošnja,vuče kao lud i možeš ga doslovno na kraj svijeta vozit kad upali.Dijagnoza ne pokazuje niti jednu grešku,stavit ću mu danas ampulice za mjerit povrate goriva pa ću vidjeti da li koji dizna baca više. Još jednu stvar sam primjetio,kada na starteru voltaža dođe na 14.5 V i ostavim tako u alnasovanju on upali odmah,kad ju smanjim na 13V treba mu par sekundi da sastavi a ako stavim na 12 neće upalit 50,60 sekundi. Ja sam iz Čepina,blizu Osijeka! =)
  5. Pregledao sve prelijevna crijeva i nigdje ni kapi,suha i neoštećena ali hvala na odgovoru!
  6. Radi se o Fiat Ducatu 2.3 JTD iz 2003. godine.Motor alnasuje kao lud i upali tek nakon dobrih 40,50 sekundi alnasovanja,nekad ni tad. Akumulator je dobar,pritisci goriva su u redu,zamjenjen je senzor radilice ali problem ostaje isti no kad spojim akumulator na starter i podignem na najvišu voltažu auto upali na zub,isto tako ako koristim malo start spreja auto upali na zub i radi odlično skroz dok se opet ne ugasi nebitno bio topal ili hladan problem je uvijek isti.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...