Jump to content
FAS Goran

stormatke

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

About stormatke

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    V. Plana - KG

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Grande Punto 1.3 Multijet
  1. Kakva je situacija? Da li je bio benzin ili metan do dole?
  2. Drugar otisao za Grcku pre par dana. Makedonija CNG 310rsd dok je u Grckoj u Solunu na jednoj od pumpi CNG 204rsd. To su informacije od pre par dana. Inace ja kada sam bio u Junu dole, bilo je sve jeftinije.
  3. Bio sam ja pre par dana i tacno je. Ja sam Makedoniju zaobisao u sirokom luku. Sipao sam u Brestovcu posle Nisa gde je 120rsd i zatim tek u Solunu na Eko pumpi pored Ikee koja ima CNG, cena je 1.39 evra. Koristim i ja tu aplikaciju inace, nije losa, malo su cene na nekim stanicama bajate, ali ja sam izvrsio azuriranje na mojoj ruti. Inace u Kragujevcu je na 2 pumpe u poslednjih 5 dana skocio sa 104rsd na 107rsd/kg, videcemo dokle ce ici. Kada sam sipao u KG na jednoj pumpi, video sam dva kamiona iz Makedonije sa cisternama za CNG koje su punili ovde.
  4. Evo da se javim, izgleda da je resen problem. Prethodni majstor nije lepo ozracio sistem kada je sipao antifriz. Curenja vise nema, preventivno sam zamenio cep. Tecnost je sipana na maximum i ne mrda. Creva za rashaldnu tecnost su sada mekana.
  5. U Kragujevcu se otvorila 3ca pumpa na kojoj je 96rsd. Dok na stare dve je i dalje 104rsd. Videcemo dalje kako ce ici...
  6. Zamenjena je ekspaziona posuda novom i nista. PA cim ja sipam rashladnu tecnost izmedju maximuma i minimuma i vozim tako par km, pogledam, a ona preko maximuma. Temperatura mi je konstantna, ima 4 crte. Ne znam koji je hladnjak, mozda ga je neko i menjao sto kazes za taj kineski. Primetio sam samo kada je toplo vreme preko 20, ukljucim ventilaciju, a ono izduvava vruc vazduh, ne znam da li je to normalno, mada verovatno nije. Nasao sam da curi na hladnjaku na crevu donjem, povratnom i na jos jednom mestu totalno na suprotnoj strani, moram kod majstora opet. Javljam sta sam uradio, malo cu kasniti zbog posla i voziti ovako.
  7. PA izgleda da cu morati da potrazim drugog majstora. Gledao je i video da na pumpi curi, zamenio i neke selne na crevima za vodu. Znate li mozda nekog ko poznaje multiple CNG, BG, KG... ?
  8. Zdravo, Imam problem sa Multiplom CNG 2006god, nabija pritisak u sistemu za hladjenje, pre neki dan vidim vodu ispod auta, manja barica i oteram kod majstora, kaze vodena pumpa. Zamenimo vodenu pumpu i radio je kaze oko 4h u leru i tecnost je bila kako je sipao, palio ventilator kao sve OK. Medjutim ja je uzeo i vozio 200 km i video da ona gura opet tecnost u sistemu i da kada je parkiram ispod nje vidim malu baricu i kada se ohladi nivo pada ispod minimuma. Da li je to dihtung, ne mesa mi ulje i vodu koliko vidim.... ? Hvala
  9. Kako merite potrosnju na multipli CNG? Meni varira kada je cepujem na oko 100km od 5.2 - 7.2kg? Nisam je do sada praznio do kraja? Koji uzroci mogu biti povecane potrosnje?
  10. Nadamo se da ce tako i ostati. Vidim da su cene CNG-a svuda u Evropi poludele . Samo neka ga ima jer moramo da se vozimo. Cekamo Bugare da vidimo sta ce da urade povodom ugovora sa Gaspromom.
  11. Zdravo, Kako vozim auto na metan, poceo sam se razmisljati sta ce biti sa cenom metana u Srbiji u 2022 godini. Kakva su vasa predvidjanja kako je u Evropi usled Covid19 i ratne krize Rus-Ukrajna skocila cena metana? U Italiji je negde oko 2 evra/kg.
  12. @Ivan Radi, svaka ti cast! Iz prve. Hvala!
  13. Zdravo, mogu li da zamolim za pomoc? Blaupunkt je u pitanju CD radio u grande puntu, na sajtu koji je zakacen sam pokusao da nadjem kodove i ukucao kodove: 3466 i 6634 ali bezuspesno. Gde sam pogresio?
  14. Zdravo, zamenio sam akumulator na mom grande puntu i trazi kod za fabricki radio, ako moze pomoc? I naravno kako uneti kod, u pitanju je radio CD Blaupunkt. BP634860262509. Hvala unapred.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...