Jump to content
FAS Goran

hgt

Members
  • Content Count

    57
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by hgt

  1. Ovo je usisna grana plasticna za 1.6 16v i imas na kupujemprodajem za 1000 din polovnu.
  2. Unutra je morimoto h1 bixenon projektor sve ide u kompletu sa sijalicama , balastima cena 10000 din , sve novo stavljeno prosle godine.
  3. Ja sam moje reparirane farove skinuo sa novim projektorima i ksenonima i sad idu na prodaju
  4. Da li je neko pokusao da stavi h1 halogenu sijalicu u morimoto projektor , neko kaze da moze da upsdne ?
  5. Ja gumice na malom hladnjaku nisam menjao , stavio sam iste i namazao sa silikonom za veleke toplote i evo vec 6 god nema probleba to je onaj crn silikon otporan na visoke temp.Mora da se saceka bar 7 i vise sati da stegne da nebi procureo opet.
  6. Sta ce da radimo mi koji imamo morimoto bixenone u mareine farove posto obicna sijalica h1 ne moze da udje u projektor ?
  7. Da li je neko resio ovaj problem sa podrhtavanjem motora , volana , table i sasije ?
  8. Nadjena misterija zastosu kratka bila mnogo kratka svetla , levi far radi super motoric ispravan sve ok , problem je bio u desnom faru , motoric ispravan ali majstor kaze da je prevrteo i i zato nwce vise da se podigne .Znaci ptoblem je u nekom puzicu tako mi je reko , ali da ne diramo nista jer ako rasturimo far gde onda da nadjem taj puzic. Tako da sad moze da se vozi stim sto ne mogu desni far da podignem vise .
  9. Nisam menjao motorce , menjao sam onaj potenciometar iz kabine za spustanje i duzanje farova.
  10. Gledao sam direktno u far i motoric radi pomera se projektor gore dole
  11. Opet problem sa svetlima , ugradio sam morimoto projektore u marein far plus ksenoni i sve je bilo super farovi nastelovani , medjutim otisao mi je onaj potenciometar za regulaciju farova iz kabine gore dole , uzo sam drugi polovan radi lepo ima sva tri nivoa ali sad su mi kratka svetla opet kratka , pokusao sam inbusom rucno da ih podignem i bolje je malo samo zs nijansu . Sa predhotnim poteciometrom farovi su isli u nebesa , sta bi moglo da bude da li neko zna ?
  12. Ipak se regulator pritiska goriva nalazi u donjem delu filtera kod ovog malog cepica otvorio sam ga i tu se vidi regulator , izmesten je namerno da ne bi probio u casicu u gornjem delu , kszu da su to novije pumpe ima na oglasima je prodaju nova 60 e.
  13. Ja ovde nigde ne vidim regulator pritiska goriva , zna le neko o cemu se radi ovde?
  14. Fiat bravo 1.6 16v 2001 god , danas sam saznao da na ovoj novijoj pumpi za ovaj model automobila regukator pritiska goriva se nalazi u donjem delu pumpe ili ga uopste nema , meni je pumopa stigla bez tog regulatora u gornjem delu ispod caske , na staroj pumpi je regulator upravo tu bio u girnjem delu ispod casice.
  15. Jesi li ti ocistili dizne , jel si resio auto ?
  16. Ja sam stavio od fiat bravo 1.2 16v uklapa se samo sto nema filter goriva na njoj a original pumpu nikako ne mogu da nadjem
  17. Fiat bravo 1.6 16v 2001 god , regulator pritiska goriva se nalazi na samoj pumpi goriva e sad zanima me da li moze da se kupi novi i da se zameni ili mora cela nova pumpa da se kupi ?
  18. Pumpa za fiat bravo 1.6 16v 2001 god ima zelenu gumicu. i precnika kuciste pumpe 13cm sa ugradjenim filterom za gorivom i regulatorom pritiska goriva na samoj pumpi .
  19. Uzo sam morimoto h1 projektor u marein far i ksenone pa ce da vidimo kako ce da izgleda
  20. Fiat bravo 1.6 2001 god , trenutno imam obicne farove na fiatu sta najbolje ugraditi jer svetla su katastrofa , prijatelj oce da mibda mareine farove aa socivom alintteba sw repariraju ?
  21. Samo da javim da sam resio problem .Upitanju su bili silen blokovi slucajno majstor orovalio kad sam zatezao sraf na tocku , nigde nije imao lufta kad natezaju pajserom ali kad smo skinuli viljuske na obe je bilo lufta u silen blokovima .Zamenio viljuske kod sladjana iz kragujevca remontovane 1800 din komad, drugi auto nista se vise ne cuje .
  22. I mene zanima da li je iata letva imam fiat bravo 1.6 16v , neko kaze sve je to isto ista letva a neko kaze da nije , ako ke neko menjao neka kaze da ne uzimam letvu od dizela ako se nw vata ?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...