Jump to content
FAS Goran

Takedownman

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About Takedownman

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Pozdrav Gorane! Zanima me koliko je zamena Letve volana za fiat stila 3v. Imam letvu, samo vasa zamena?
  2. Videcu sta cu uraditi, i kako ce ispati. Javicu sta sam uradio.
  3. Hvala vam na odgovoru, zanimalo me samo da li se moze to skinuti bez problema, ocistiti i vratiti na isto mesto.
  4. Pozdrav svima! Kao sto vidite na slici, zanima me da li je moguce taj bocni deo skinuti, zameniti, ili jednostavno ga oprati jer na nekim delovima ima tako ruzne fleke da ne mogu gledati svojim ocima. Takodje u donjem desnom uglu se dosta odlepilo, pa bih zeleo to da sredim. Hvala unapred na odgovorima.
  5. Videcu da oteram auto kod Gorana, pa da vidimo o cemu se radi tu.
  6. Recite mi jel treba zakazati to kod vas, ili mogu radnim danima bilo kad da dodjem da pogledate to!?
  7. Pozdrav Goranu! Jutros krenuo na posao i u kabini auta primetio da je natopljen deo neba (kod plafonjere) iznad gde se pale svetla, pala je i koja kap vode na menjacu, i kod suvozaca gore blizu neba i soferke (na dva mesta na bocnoj strani). Naravno kisa je padala cele noci u slabijem intenzitetu. Nije mi jasno kako je mogla voda dospeti do tih delova, i gde bi moglo biti resenje. Zanima me da li vi to mozete resiti, i koliko bi me kostalo sve to. Unapred zahvalan na odgovoru.
  8. Stilo 1.9 JTD. Pa nije bas da kaplje, ali je bilo nekoliko kapkica. Pa ja mislim da lepo dihtuje soferka, ne magli, nista sto bi ukazivalo da je do nje. Imam krovnu antenu, nije mi palo na pamet da proverim to. Bas kod prednje plafonjere mali krug i tu je palo nekoliko kapkica, i kod suvozaca isto sa strane u blizini soferke na dva mesta. To je bilo jutros, sad su ostali ruzni i prljavi pecati sto se kaze, jos je vlazno i ne smem cekati sneg ili opet kisu. Iz Beograda sam.
  9. Ne znam u cemu je problem, nisam ni sam svestan kako je to moguce. Bas sam u nedoumici sta da uradim, i gde auto da oteram. Ne smem cekati sledecu kisu.
  10. Pozdrav svima! Kao sto naslov kaze, jutros krenuo na posao i u kabini auta primetio da je natopljen deo neba iznad gde se pale svetla, pala je i koja kap vode, i kod suvozaca gore blizu neba. Naravno kisa je padala (i dalje pada) cele noci u slabijem intenzitetu. Zanima me da li je neko imao iskustva sa ovim problemom, kako je mogla voda dospeti do tih delova, i gde bi moglo biti resenje. Unapred zahvalan svima na odgovoru, bas sam nesto u bedaku, skoro uzeo auto, i ovo mi se prvi put desava. Hvala

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...