Jump to content
FAS Goran

MilanG

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. Kupujem pumpu menjača za Fiat Punto 1.3 MJ Dualogic Može polovna. Za više informacija šaljite poruku
  2. Kupih ženi ovaj auto tj ovaj menjač ... evo već nedeljama čas hoće a čas neće da upali. Ponekada radi ona pumpa kada otvoriš vrata a češće neće. Nemam pojma da li je do pumpe ili nekog konektora ili nešto treće. A izgleda i da tu pumpu nije baš jednostavno naći. Da li se neko patio sa sličnim problemom?
  3. Pozdrav, kupio sam polovnog Punta 1.3 MJ Dualogic. Izgleda da ima problem sa selespeed pumpom ( ili se to možda drugačije zove, ona pumpa koja počne da zuji kada se otvore vrata ). Nekada kada se otvore vrata ona zazuji i može normalno da se upali a onda par dana uopšte neće. Pa se opet sam od sebe sabere i upali tu pumpu. Nisam siguran da li je do nje ili nekog kontakta negde. Najveća muka je što nemam pojma kada će da proradi pa da mogu da ga dovezem Da li ste imali do sada ovakav slučaj i koliko bi me koštalo utvrđivanje problema?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...