Jump to content
FAS Goran

Darko M

Members
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

About Darko M

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Čačak

Previous Fields

  • Garage
    Lancia Musa 1.3

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Menjao bih kompletan kozni enterijer na Lanči muzi u tamno braon boji za enterijer u bež boji. Kako je meni enterijer odlično očuvan, bez ikakvih oštećenja za zamenu u obzir dolazi isključivo takodje očeuvan enterijer bez oštećenja.
  2. Probao alu felne skinute sa stila I kada sam ih stavio na muzu kacile su za klešta od kočnica. Nego, na ove nove sam stavio zimske hankook gume, 185-65-15. Pre toga bile 205-50-16. Kao da vozim drugi auto, udobnija vožnja I kud I kamo lakša na volanu.
  3. U pravu si za et, moja greška. Zbog većeg et felna sa stila ne može na Muzu, kači za kočnice.
  4. Plastika ide ako je veći prečnik centralne rupe. Sa stila ne odgovaraju jer je et 43 inače je sve ostalo isto. Na muzi je et 32 a ove sa fiće su 35 pa mogu jer nije velika razlika. Što veći et to eu točkovi više izbačeni
  5. Zakljucavamo. Hvala za informaciju za Petra
  6. Za slovo mi u Čačku na otpadu tražili 1000 dinara. Za čelične felne u očajnom stanju 30 eura po komadu, kao Muza je redak auto pa su zato felne dosta skupe. Ne bih ovde pisao šta sam im sve rekao... Na kraju zamenio moje felne za fićine alu 15" I konačno stavio zimske gume. Lepo izgledaju na autu osim što ono 500 malo bode oči. Rešiću I to sa malo spreja I stikerima.
  7. Zamenio za fićine. Piše 500 na poklopcima ali ću ili da ih obojim ili ću pronaći nalepnicu Lancia.
  8. Samo da napomenem da felne dajem sa letnjim gumama 205-50-16, iako su 16 inače skuplje od 15 inča ne očekujem nikakvu doplatu. Može i felne bez guma, uslov je samo da mi se svide
  9. Četiri alu felne sa gumama, više sam za neku zamenu nego prodaju, u najboljem slučaju za original alu felne za Lanca Musa. Zamena za 15" Gume su na njima letnje 205-50-16 u dobrom stanju. Jedan poklopac malo pukao a stanje felni se verujem vidi sa fotki.
  10. Ja sam se baš trudio da izbegnem reč "divljanje" Što se vožnje tiče to dodje samo po sebi, prvo voziš sporije i pažljivije kada je u kolima trudnica, pa zatim kada su deca tu, neko vreme kada se voziš sam voziš brzo onako kako si inače pre toga vozio dok samo u jednom trenutku uhvatiš sebe kako se sam vozikaš nekih 70-80 magistralom i to ti deluje čak kao malo brža vožnja. Valjda to sve dodje samo po sebi sa godinama i promenom prioriteta... Nego ima li neko ideju gde bih mogao da nadjem znak "m" sa vrata, tek danas sam primetio da ga nema. I ako ima neki vlasnik muze iz Čačka neka se javi da uživo uz kafu razmenimo iskustva.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...