Jump to content
FAS Goran

pvlvc

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About pvlvc

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 09/24/1996

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd
  • Interests
    Se lo puoi sognare, lo puoi fare !

    Enzo Ferrari

Previous Fields

  • Garage
    Lancia Y 1.2 2001

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Nazalost, moracu da otkazem dolazak u nedelju Zelim svima dobar provod i ispravne masine
  2. 1. neshaoct 2. Sedla 3. Milutinac 4. hibi011 5. dekirs 6. Danilo1 7. Irena HGT 8. nemke 9. Voja82 10. Stefankmn (DSG) 11. panonica 12. Jovan422 13. McSteel 14. ISV_01 15. IgorBG 16. majstormica 17. Mr.Uporni 18. pvlvc 19. 20. . . .
  3. Da li ovaj klub ljubitelja Fiat-a i Lancia-e uopste postoji ? Zakazano okupljanje, a na lokaciji nigde nikog
  4. Pozdrav, hteo sam da pitam da li postoji mogucnost nabavke nalepnice kluba ? Konkretno brat mi je clan Alfa Romeo Club Srbija i oni imaju providne nalepnice za stakla, priveske za kljuceve, majice, itd..... Pa sam hteo da se informisem da li je to i kod nas slucaj ?
  5. Naime prosli vlasnik je ugradio Excalibur alarm i izgubio daljinski od istog. Posto nema rezervni (nemam pojma kako), deaktivirao je alarm i on od tada nema funkciju samo lampica u kabini sija konstantno i kad je auto ugasen i kad je upaljen. Od kada sam kupio auto pa sve do sada nisam imao nikakavih problema s tim, medjutim juce sednem u auto dam kontakt na displey-u sve kako je i bilo lampice se upale, one za air bag i cod kljuca se ugase, medjutim nece da upali. Vergla ali nece da upali, pritom lampica od alarma se ugasi i cuje se zvuk alarma koji se do tada nikada nije cuo jer kako sam i napisao alarm je deaktiviran. Shvatim da je akumulator prazan i resavanje ostavim za vece kad se budem vratio kuci. Kada sam stigao pokusam opet da upalim isto se desava, s tim sto sada nema vise verglanja, akumulator je verovatno skroz prazan. Pritom svetlo u kabini i u gepeku radi bez problema. Inace preko + priljucka na akumulatoru mi stoji neka tanka crna kutijica koja je ocigledno povezana kablovima na akumulator, i pritom mi mnogo otezava da prikacim kablove i upalim auto pomocu druog auta, a cini mi se da je od alarma jer je takodje povezana i sa nekom kockom koja mi stoji zakacena na delu ka soferci ispod brisaca. Pitanje je da li smem da otkacim te kablove koji idu od crne kutijice do akumulatora ? Onda bi pomerio malo tu kutiju i prikacio kablove. Cenim da ako bih otkacio tu kutiju da onda alarm ne bi vukao struju i trosio akumulator Unapred hvala
  6. Pozdrav, novi sam clan pa da ispostujem pravilo predstavljanja novih clanova do kraja :). Vozim Lanciu Ypsilon 1.2 8v 2001. godiste, metalik siva. Kupio sam je pre 2 meseca i do sada sam veoma zadovoljan, nikakvih problema nisam imao i nadam se da ce tako i ostati. Toliko o automobilu, ako imate neka pitanja ili savete slobodno pisite.
  7. Pozdrav svim clanovima, ja sam Milan zivim na Banovom brdu. Imam 21 godinu, po zanimanju elektrotehnicar :). Nadam se da cemo se leo druziti, tu sam ako mogu nesto da pomognem, nadam se da je obostrano. Vozim Lanciu Ypsilon 1.2 8v 2001. godiste, ali vise o tome u predstavljanju kola novih clanova da ne bi dobio opomenu od admina na samom pocetku

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...