Jump to content
FAS Goran

urke86

Members
  • Content Count

    65
  • Joined

  • Last visited

About urke86

  • Rank
    Regolari

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Moja peporuka svima koji planjraju ugradnju multimedije u auto je sa ne prave kompromise. Ako ste vec rijesili, strpite se i kupite namjensku za vas auto. Necete se pokajati sigurno a sa ovim budzenjem samo cete se nervirati kao ja. Druga stvar koja dolazi u obzir je maska i koriscenje tableta sa dobrom konfiguracijom u svrhu multimedije. Gledao sam neka resenja na youtube i to uopste nije izgledalo lose al treba malo znanja i vremena posebno za komande na volanu.
  2. Vincent rece Zemun. S tim sto mu je firma u kojoj radi u Zelezniku i ja sam tamo isao.
  3. Tezak start je vjerovatno rijesio softver a ovu tromost ovo ostalo
  4. Postovani Gorane. Imam jedan problem koji vise nervira nego sto je stvarno problem. Papucica kvacila ponekad skripi u kabini kad je pritiskam i popustam dok je menjac u rikvercu ili u prvoj brzini. Da li znate sta je problem i koliko kosta da se kvar resi ? P.s. nikakvih promena u voznj8 i saltanju nema..sve je ok.
  5. Postovani Gorane. U pitanju je fiat 500 benzin 1.4 . Dijagnostika pokazuje zapusen katalizator. Da li postoji opcija njegovog ciscenja kod vas ili neko drugo resenje koje predlazete.? Hvala.
  6. Nisam nikako mogao da nadjem to sto sam pisao. Nek moderator popravi ako se moze. Nadam se da ce se neko javiti sa resenjem.
  7. Molim za pomoc. Dijagnistika prijavljuje zapusen katalizator na fiatu 500. U pitanju je 1.4 benzin. Da li neko zna ko u BGu radi ciscenje ili da predlozi neku drugu alternativu koja dolazi u obzir.? Hvala
  8. Baci oko, to sad nije toliko skupo kao sto je bilo. Jos sam ja neki popust uhvatio bio.
  9. Tako je. Oko 300e sa sve carinom cini mi se. Dhl je sve odradio za mene.
  10. Ja sam trazio ovdje ali svi uredjaji koje sam nasao su znacajno slabiji od ovoga sto sam narucio ja, po konfiguraciji a narocito po kvalitetu ekrana. Prvi put sam napravio kompromis sa uredjajem ovog tipa, pa ssm drugi put rijesio da kupim ovo i zadovoljan sam. Jedino je, kao sto rekoh, na momente prijem stanica losiji
  11. Ovako to izgleda. Ugradnja je plug and play osim sto se canbusu koji dodje u kompletu mora dovuci struja. Radi kao metak, android 8, sve sljaka... Sto se tehnickih slecifikacija tice : Built-In Speaker/Microphone,Support 3G Network,Support 4G Network,Wifi Function,Support Steering Wheel Control,Support Can-Bus Material Type: Metal and Plastic Operating System: Android Din Double: Din Interface: ISO For Vehicle Brands/Model: Fiat TF/Micro SD Slot: 2 Model Name: NA02A53FT0701BRA6 Resolution: 1024*600 RAM: 4G Out Power: 4*48W Voltage: 12V Display Size: 7" Item Size: (266-199)*129MM Max External Memory: 1TB Touch Screen: Capacitive Screen CPU: 64 Bit Octa-core Cortex-A53 1.5GB System: Android 8.0 WIFI: Support 3G/4G: Support(Have to connect with dongle) Europe Digital Audio Broadcasting: Optional USB DVR: Support Mirror link: Iphone & Android Rear view camera input: Support Microphone: Built-in

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...