Jump to content
FAS Goran

Stefkokoki

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

About Stefkokoki

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 05/10/1990

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Srbija

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Nasao sam problem. Pukao je menjac tacno onde gde je senzor za kmh,dakle izbio je to i naprso je skoro do poluosovine. Ako neko ima menjac koji je dobar,i spreman da da garanciju. Neka mi se javi. Hvala
  2. Fiat brava 1.6 16v. Menjacko je brate 100% mislim da je sae 90 po mirisu,da nije 80 koji ide u njega
  3. Pozdrav svima,imam problem sa curenjem ulja oko zamajca. Primetio sam malo pre kada sam zateko lokvu ulja ispod auta. A pre toga pre 1h mi je poceo menjac u drugoj da se cuje zuji,ocigledno je spao nivo ulja u menjacu pa se cuje. E sad ne znam da li je u pitanju semering na zamajcu ili sta vec. Evo par slika. Hvala na pomoci svakako.
  4. Ulje sam proverio na max je,onda cu ipak prvo da zamenim ulje i filter,ako je ne daj Boze nesto vise,idem na davac,pa ne daj Boze pumpa. Jos jedno pitanje,koje ulje i koji filter?
  5. Ne znam druze,auto sam kupio skoro. Zatekao sam u autu staru flasu mislim da je selenia sipana 20k polusintetik ako se ne varam.
  6. To mi se vecinom desi kad vozim,i kad treba da skrenem u krivinu,tipa pun levi ili desni. Isto se pali i kad nije zagrejan i na radnoj,i ne na leru nego na 2000 obrtaja izmedju 2500.
  7. Pozdrav svima,kako ste? Imam jedan problem sa fiat brava 1.6 to je sledece,od skoro je poceo da mi u toku voznje pali lampicu za ulje tj pritisak ulja,vozim i od jednom zatreperi i ugasi se,i tako par puta za jedan dan. Sta bi mogao biti potencijalni kvar. Hvala vam
  8. Pozdrav clanovi. Imam problem sa fiatom,auto se trese pri voznju,nece da radi na ler,kada vozim tipa u drugu na pola gasu okej je cim pustim gas odmah krene da se trese,trza. Auto nema snagu,odmah zatrese u vece brzine,nekad dobije snagu ali kada mu dajem gas polako. Hvala svima koji mi pomognu sa problemom ili me upute sta je problem. Pozdrav
  9. Radi pa ne radi. I jedno vreme mi je tabla,onaj deo dole sto pokazuje predjeme km kao brljavili su brojevi. Moracu cim dobijem vremena da krenem od kontakta kod menjaca pa da pregledam kontakte i rasturim tablu Nije do kontakta na menjacu. Ne gine mi da rasturam instrument tablu
  10. Ipak je to automat od rikverca,jutros cim sam oci otvorio zabio sam se ispod njega i to spojio.
  11. Ne brate,ne radi mi rikverc svetlo. Moguce da je ovo od automata od rikveec svetla,povezacu ga sutra pa cu znati
  12. Problem sa Km satom,sat je do skoro radio super i od jednom mi kazaljka pada na 0 i onda od jednom normalno. U cemu moze da bude problem. Ispod motora sam sad priketio da mi je jedan kabal pokidan ka desnom tocku je.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...