Jump to content
FAS Goran

Efi yugo

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

  1. Treba mi pomoc, jugic ne ide kako treba, 10% snage ima i sam daje gas i pusta ali po malo, recimo na nekih 1500 obrtaja pa pusti, mozda i manje. Problem je u regulatoru ler gasa mislim sad radi sve, ide dobro al je to raskaceno, pitao sam par elektricara niko nema pojma. Ja ne verujem da je to visak delova pa da stoji raskacen. Majstori, svaki ceka nekog bmw a, uzme svoj alat osafi mu tamo deo stavi drugi i uzme pare a mog jugica niko nece da pogleda Mozda mi taj tvoj komp pomogne i plus digne obrtaje.?
  2. Jugic, sa ratkapnama ima neke nove distancere idu u minus pola metra Hocu ovako, slika je uradjena u programu nije stvarno takav, ali bice jednog dana
  3. Treba da ga cipujem znaci i ici ce bolje, ok ali na guglu kad ukucam yugo efi 1.1 cip ili slicno samo mi prikaze tvoju masinu Sta da radim, gde da nadjem cipovan kompijuter ili kako vec to ide, koliko kosta?
  4. Da, da rekao mi je neki majstor 50e i menjac od 45 da nadjem, dobijam neki 13 prenos sa 5 brzina i bolje ubrzanje, kako hvata 5. tebi, jel je koristis samo da manje trosi i da se smiri na otvorenom ili nastavlja da puni? Sto ti ne stavis providne farove i ksenon? Ihh prijatelju sad razmisljam kako 16" na yuga jbt, to mora trap ceo od f1 koji karting
  5. Kod mene su plitki plasticni branici novi kupljeni, nova plastika ispod branika, novi zmigavci svi beli i kristal far koji sam platio samo 600 din komad Ali su promenili najvise izgled, ofarban je pre pola god. kad bih ga spustio, neke 14" sa niskoprofilnim gumama, auspuhcic neki dobar, kn i prenos od 45ice, to mi je neki cilj za sad, e da imam podizace i prednja sedista od kockice 318 nisu neka vrhunska al lakse se koriste nego fabricka i uklopila su se u enterijer po boji Sto se tice dubokih branika i ja sam protiv osim kad je ovako nesto kao sto je Jugisa uradio, ja moram opet da pohvalim coveka za ideju.Ti plasticni rubovi verovatno. moraju jos da se prepravljaju, bice to mnogo dobro cini mi se kad se uklopi sa branikom, po meni prag mnogo dobro izgleda na slici gore, mnogo bolje izgleda nego na mom jugicu, naravno meni se ne uklapa sa mojim branicima, kad ce sledece slike?
  6. Svaka cast Yugisa, nije mi se svidjao spolja nikako do ovog najnovijeg slikanja, ovaj branik sad je stvarno odlican i plastike za rubove, puno puno bolje samo tako nastavi. Zadnji branik mi se ne svidja, nesto je preterano kockast i ogroman za moj ukus ali jos jednom da kazem prednji stvarno izgleda vrh. Napravio sam profil na ovom forumu da bih te pitao kako mogu 15ice na juga, ja kad pomenem nekome da cu 14ice da stavim svi kazu da ce da kaci guma, nece moci da skrene itd. Kontao sam da mu stavim niskoprofilne ali su skupe, reci mi ako te ne mrzi sta sve treba, koliki distanceri i ostalo da budem siguran da nece kaciti, naravno treba i da ga spustim. Inace da se pohvalim da imam 1.1 efi samo je u fabrickom stanju.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...