Jump to content
FAS Goran

Branko 561fv

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. druze sa kog linka si skidao mape, jer ih ovde ima brdo
  2. A dali znas u cemu je problem... Dobar dan, imam problem sa otvaranjem stakla na fiat stilu 2005 godiste. Zamenio sam bravu i prekidac, i ne mogu da je otvorim, non stop mi sija na kontrolnoj tabli da je gepek otvoren, a kad otvorim bravu rucno lampica mi zasija u gepeku, kad zatvorim ugasi se lampica u gepeku. a na prekidac ne mogu da otvorim... ne znam vise sta da radim , dali je neko imao slican problem i kako ga resiti, ima li neka caka?
  3. Dobar dan, imam problem sa otvaranjem stakla na fiat stilu 2005 godiste. Zamenio sam bravu i prekidac, i ne mogu da je otvorim, non stop mi sija na kontrolnoj tabli da je gepek otvoren, a kad otvorim bravu rucno lampica mi zasija u gepeku, kad zatvorim ugasi se lampica u gepeku. a na prekidac ne mogu da otvorim... ne znam vise sta da radim , dali je neko imao slican problem i kako ga resiti, ima li neka caka?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...