Jump to content
FAS Goran

Biga

Members
  • Content Count

    31
  • Joined

  • Last visited

About Biga

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Podgorica

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Bravo 1.4 T-jet 16v 150ks

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. @IvanKoliko otprilike moze da kosta ta centrala polovna i da li se moze uopste naci? Da li Microlink moze da zamijeni Blue&Me i da body kompjuter to prihvati kao Blue&Me, da ne brljavi i da proxy moze da se odradi?
  2. @Ivan Jeste, treci je 32 pinski konektor. Da li su svi ovi kablovi spojeni bili na Blue&Me sistem ili su od neceg drugog? Proxy nece da mi odradi vjerovatno zato sto ovaj A konektor nije prikljucen tu gdje treba. Slikao sam, od tipki na krovistu rade samo sa siber i ova dva za svijetlo, ove tri desno kada se pritisnu nista se ne desava.
  3. @Ivan Evo izgled kase, jesu li ovi kablovi desno povezani na Blue&Me, ovo lijevo zamotano je AUX koji sam ja sprovodio, sem ova 2 ima jos jedan iza koji je za napajanje pretpostavljam, samo me zanima gdje ovdje stoji centrala BM-a
  4. @radomir.g Majstor mi je rekao da se greska ne moze ugasiti dok se ne stave odgovarajuce koje nece prijavljivati gresku.
  5. Koje T10(pozicija, tablica) sijalice stavljate na auto a da ne prijavljuju gresku? Kupio sam CANBUS,par za 8e najskuplje moguce i stavio na pozicije i prijavljuje gresku, kupio sam onda druge isto CANBUS par za 4e i stavio na tablice i one isto prijavljuju gresku. Ima li bilo kakvih a da nisu obicne zute koje ne prijavljuju gresku?
  6. @Ivan Moguce da je izvadjena centrala, jer proxy nece da se odradi na autu, jer mi blinka kilometraza a majstor za kojeg sam vec rekao da je skolovan u Fiat fabrici i ima sve original dijagnostike mi kaze da u autu moraju svi elementi elektricni da rade da bi proxy mogao da se odradi i sa njim bi blinkanje prestalo, kod Fiata mi je rekao da kilometraza pocinje da blinka cim se promijeni neki elektronski dio eventualno fali neki. Komande na volanu mi sve rade sem windows i slusalice a one su od Blue&Me sistema pretpostavljam. Auto je sad kod njega treba cilindar kvacila novi da mi stavi, original cilindar je 56e ne znam je li to puno. Ono sto sam primijetio kod ovog auta a puni su svi forumi toga jeste mjenjac dobro poznati M32, poceo je blago da se cuje kada auto nije u brzini i kada stoji u mjestu. Kaze mi majstor da mogu da ga vozim ovako jos dugo, a kada se priblizi losa situacija on ce ga reparirati jer je novi mjenjac oko 600e+ruke a toliko mi se ne daje definitivno. Da napomenem da mi prebacuje brzine sve regularno i da sam prezadovoljan koliko mu je mjenjac lagan.
  7. Sve sto si rekao sam i uradio. Ovo sto si naveo mi djeluje najrealnije za moj problem. Hvala drug
  8. Ljudi ja u kasi kod suvozaca nemam nikakav uredjaj, tu imam samo kablove koji su bili vjerovatno povezani na neki uredjaj koji je tu stojao. Nikada Fiat prije vozio nisam tako da blage veze nemam gdje sta stoji kod njega. Pretpostavljam da Blue&Me stoji u kasi i da su ovi kablovi isli u njega, a posto njega nema zato USB ne radi kao ni tipkovnice na volanu u obliku slusalice i u obliku windows-a dok ostale sve rade kako treba?
  9. @Ivan Pa sta mi predlazes da bih sredio Blue&Me koji trenutno ne radi? I na sta je spojen fabricki USB koji se nalazi pored mjenjaca?
  10. Meni nema fabrickog sarzera u autu, skinut je, a elektricar mi kaze da zbog toga nema struje i da zato ne radi USB koji se nalazi pored upaljaca?
  11. @djomla Od skora sam ovdje tako da nisam stigao sve da pogledam, ovdje nema cega nema .
  12. @andreja.micovic, meni trebaju kederi(guma koja ide uz panoramu), ovi rade staklo i elektro motorice za panoramu. Hvala svakako na linku valjace. @djomla @Dukabre Nisam znao da postoji ovo, mada domaci je proizvod zato ga nidje nema po netu da se reklamira. Treba mi iskljucivo zbog komandi na volanu (USB flash) da bih update-ovao Blue&Me
  13. Ivane, popravih player, mehanizam je preskocio jer je neko nasilno gurao cd unutra pa sam ga otvorio i preslozio, a sto se tice USB-a i zasto ne radi, razlog je to sto je izvadjen USB modul pa nije povezan jer ne moze ni da puni telefon, znaci nema struje, ima da se kupi na aliexpress oko 60-70 eur kosta Yatour-ov. A sto se tice samog auta, sem sto su djelovi veoma jeftini bar kada ga uporedjujem sa VW-om, ono sto me najvise impresioniralo jeste razlika u snazi auta sa istrosenim i novim NGK svjecicama, cini mi se 50HP snage. Potrosnja gradska mi je 9L, van grada 6,5-7L. Slikam ga danas pa cu postaviti fotke. U CG sam trazio kedere za panoramu(krov) jer su malo osteceni od sunca, nigdje ih nema. Ne pustaju vodu samo sto ja volim da je sve perfektno pa bih odmah sada da ih promijenim. Znate li Fiatovci koliko kostaju u Srbiji i ima li ih uopste?
  14. Skinuo kleme samo. Ne znam kako da ga updateujem ako ni jedna USB fleska ne radi, ne svijetli kao da nema napona u USB port-u.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...