Jump to content
FAS Goran

daca punto

Members
  • Content Count

    49
  • Joined

  • Last visited

About daca punto

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Koji je GP u pitanju? Sent from my M2101K6G using Tapatalk
  2. Imaš ako se dobro sećam u Zaplanjskoj majstora odnosno Auspuh servis gde sam ja menjao na Puntu 2 skoro celu cev od ispod, kako se zove nažalost nemogu da se setim. Sent from my M2101K6G using Tapatalk
  3. @Nenad90 Opel Vectra C 1.9 CDTI 110kw 150ks. Fiatov motor unutra porodičan auto. Moja preporuka.
  4. Proveri prvo to vazduh u kocionom sistemu ako to ne reši problem moraćeš da menjaš dobose i creva zajedno zbog gore navedenog.
  5. Jel proverio dali imas vazduha u kocionom sistemu mislim ako je sve skidao i cistio i nastelovao sve kako treba onda nebi smeo da imas problem kazes da rucna radi sada meni lici da imas vazduuha u kocionom sistemu pa zato ti slabije koci jedan tocak u odnosu na drugi.
  6. Svakako će ići kod majstora samo bih voleo da izbegnem baš ako mogu kvar turbine creva i ostalo cu valjda moći finansijski da podnesem.
  7. Ima jedan video sam pronašao jako je sličan zvuk kao i kod mene doduše Fiat stilo je u pitanju možda se zna šta je.
  8. Pa sad turbina nije baš u zavidnom stanju al opet nije ni toliko možda loša cula se ali nije to bilo ništa strašno da kažeš malo je fijukala. Moraću da proverim sva ta creva od usisa i onako planiram da ih menjam sve u kompletu.
  9. Pozdravljam drugari. Evo mene opet posle kraće pauze sa kvarovima. Elem pojavio mi se skoro problem sa nekim čudnim zvukom iz motornog dela pomislih kao i svako što bi da je turbo vrisnuo posto vozim GP 1.9 ali zvuk koji je sporan čuje se više sa leve strane e sad da ga opisem kao kad slovo ŠŠŠŠŠŠŠŠ pojačavaš pri dodavanju gasa podseca kao da metal o metal pri velikim obrtajima grebe a to se dešava kad opteretim auto odnosno kad krecem i kad je auto pod opterecenjem u leru je prica drugačija tek negde od 3 do 3500 rpm se cuje isti zvuk al ponavljam negde sa druge strane čini mi se. Pitanje je dal je neko imao sličnih problema ili bar nagovestaj šta bi moglo biti? Pozz.
  10. Jasno za sve a kad otkačim MAF senzor pokazace check engine gresku do sad mi nikakvu grešku nije izbacivao na tabli osim senzora air bag. Turbina fijuče kao da curi vazduh negde neubacuje u turbinu kako treba pokušaću uglavnom što si naveo pa javljam kako se ponaša.
  11. Pozdrav. Da se nadovežem na temu, uradio sam veliki i mali servis na autu plus set kvačila plus plivajući zamajac auto je išao lepo međutim na oko 3000 km pređenih upalila mi se lampica za nizak nivo ulja u motoru dali je moguće da troši ulje u pitanju je GP 1.9 130 ks i primetio sam da je mnogo lenj neće lepo da primi gas kvačilo je mekano i kad sastavlja na puštanju nema onog povlačenja oštrijeg kako da kažem bukvalno je osećaj kao da vozim benzinca da moram da napomenem da mu se turbina čuje e sad moje pitanje je jel može turbina da pravi probleme u potrošnji ulja i potrošnji goriva pošto troši preko 10l na 100 km. Dali recimo EGR može da pravu problem što je lenj toliko trebalo bi da bude oštriji u vožnji ipak ima 130 ks a ne 70. Pozz
  12. I delovi i ruke njihove. ne znam kolika im je garancija malo nepromišljeno sam oterao auto kod njih ali opet šta je tu je oko 90000 RSD me izlazi cifra. Plus posle toga remont turbine oko 250€. ne znam ni dali se isplatilo toliko ulaganje u auto inače je GP 1.9 130 KS. Sent from my M2101K6G using Tapatalk
  13. Pa generalno sam mislio da su ovlašćeni servis ali jbg sad je gotovo. Nema veze treba da se odradi mali i veliki servis plus set kvačila plus kočnice cena je poprilična koliko će me izaći ali valjda su ok?
  14. Pozdrav svima. Hteo sam da pitam dali je neko imao iskustva sa popravkom u servisu Bogunovic? Čisto da pitam kakvi su i kako rade? Hvala.
  15. Ti se šrafovi predpostavljam nalaze iza klupe sedećeg i naslonskog dela tj. ispod su zaklonjeni? Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...