Jump to content
FAS Goran

Boki78

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About Boki78

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Lancia Lybra 1.8
  1. Hvala! Docicu u utorak, po zavrsetku radnog vremena ( nocna smena ).
  2. Pozdrav Gorane, Lanica Lybra 1.8 karavan. Od juce se cuje zujanje kada se volan okrece dok auto stoji. Zvuk se cuje kada je auto radio vec neko vreme i zagrejan je. Nakon ukljucivanja "hladnog" motora nista se ne cuje. Sta bi moglo biti, te da li je preporucljivo doci na jutarnji pregled ili da posaljem mail Natasi zarad zakazivanja regularnog termina?
  3. Postovanje Gorane, Imam dva problema. Imam zakazan tehnicki za 07.09 i trebao bih proveriti nivelaciju farova, eventualno podesiti ih. Da li je to moguce uraditi kod Vas, te da li je potrebno zakazivanje? Drugi problem je los rad na benzinu, naime ona je 1.8 benzin/plin. Na benzinu gubi ler gas, trokira ali bez pravila, no veoma cesto. Pri losem/neravnomernom radu se oseti jak miris nesagorelog benzina. Na plinu radi korektno. Kada se brze krece na benzinu ne mogu reci da lose ide, oseti se da je snaznija nego na plinu i u voznji ne stuca. Problem se najvise oseti prilikom stajanja, na semaforu i pri parkiranju. Ide od varijacije lera, do potpuno gasenja motora vise puta uzastopce. Da li bi to moglo da se resi nekako, kada bude bilo termina?
  4. Hvala! Auto ide u sredu na servis kod Gorana. Posle cim bude nesto lepseg vremena, napravice se fotke i detaljno predstaviti auto.
  5. Hvala na odgovoru. Vidimo se u sredu izjutra.
  6. Postovanje Gorane, Danas smo prethodni vlasnik i ja bili na proceni Lybre 1.8 karavan. Dogovorili smo da se dodje sledece srede i pogleda se zbog cega vlazi oko seta zupcenja. Ako sam ja razumeo trebalo bi da se zameni sve sto je ispod poklopca seta zupcenja, a to je pretpostavljam zupcasti kais, roler, spaner i pumpa. Pored toga dogovorili smo da se uradi i reparacija varijatora. Treba uraditi i mali servis jer je vreme, to je pretpostavljam ulje, sa filetrima ulja, vazduha i kabine. Sada sam primetio jos sl falinke. Prednje levo kratko svetlo ne radi, kao ni leva pozicija. Prednje maglenke ne rade. Dugme pored komandi podizaca prozora ukljuceno/iskljuceno ne pravi nikavu razliku. To bi pretpostavljam trebalo da onemoguci svima sem vozacu komande dizanja/spustanja prozora. Svetlo kabine se ne ukljucuje po otvaranju vrata, bez obzira na kombinaciju prekidaca iznad. Podesavanje nivoa farova takodje ne radi. Osvetljenje komadni na vratima se ne gasi ni pri iskljucenim farovima i klada je kljuc van brave. Zadnja metlica je pokidana. Okvirno koliko bi kostalo resavanje tih problema? Auto je promenio vlasnika, ali ostaje kod Vas na servisu.
  7. Pozdrav, Bojan iz Beograda. Profesionalno se bavim racunarskim mrezama. Od danas vlasnik Lancie Lybra-e 1.8. Karavan verzija, benzin/gas. Lancia mi je slaba tacka od najranijih dana, a danas sam sebi konacno ostvario zelju. Sam auto je bagovit i imace dosta na njemu da se radi, ali jedno po jedno i resice se.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...