Jump to content
FAS Goran

cheko

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. Hvala puno za link.imam puno obaveza pa kada stignem i nesto uradim javljam sta sam uradio poz.
  2. hvala puno na brzom odgovoru .da li neko zna kako se pristupa usmerivacu za toplo-hladno.ja sam vec popravljao jedan usmerivac za pozicioniranje dole ,gore i u sredinu i do njega sam dosao od strane filtera za klimu .tu imaju dva motorcica.onaj koji mi nije radio nalazi se vislje pod tablom i uspeo sam da ga popravim .
  3. Pozdrav. Od nedavno imam lanciju musu 1.3 mjtd 2005god. i nije mi trebalo grejanje.pre neki dan proverim da li funkcionise ali nema grjejanja.da pojasnim automatska je klima i ja samo podesim temparaturu na 30 stepeni ,kako su mi rekli da se ukljucuje grejanje ali nista i dalje je hladan vazduh iz usmerivaca.napominjem da je motor bio zagrejan na radnu temparaturu. da li mogu ja nesto da uradim sam . zamima me kako to funkcionise jer kad dam kontakt cuje se neko malo krcanje kao da neki motorcic od usmerivaca ne radi kako treba. da li to moze da bude uzrok neispravnog grejanja.molim za bilo kaku pomoc.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...