Jump to content
FAS Goran

Nikola Ljubičić

Members
  • Content Count

    0
  • Joined

  • Last visited

About Nikola Ljubičić

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

365 profile views
  1. Aj' pokušaću ujutru, ukoliko budu radili (pošto danas ceo dan nisu), sa tim resetovanjem. Pretpostavljam da sa svakim prozorom pojedinačno to uradim. Ukoliko ne uspem, ne gine mi taj servis na Žarkovu...
  2. Pozdrav svima, nov sam u ovome, a i sa italijanskim automobilima. Inače pre par meseci sam kupio Lanciu Musa 1.4 automatik iz Švajcarske. Ja sam je lično kupio od prvog vlasnika, dovezao je i registrovao. Auto je u perfektnom stanju (11.11.2005.), ali pre mesec dana sam počeo da imam problema sa svim podizačima stakala. Odjednom blokiraju, ne mogu ni da se spuste, ni da se podignu. Kao i svaki laik, skinuo sam klemu sa akumulatora i vratio, sve je proradilo. Međutim posle par dana ista priča. Bio sam kod nekih električara i dijagnostičara, ali ništa. Na kompjuteru ne pokazuje nikakvu grešku. Nekad proradi sam od sebe, uglavnom ujutru posle prvog paljenja, ili tokom vožnje, posle jedno pola sata... Da li neko možda zna o čemu se radi, ili može da mi preporuči nekog majstora, pošto sam ja iz Kruševca, a ovde baš i nema majstora za italijanska vozila. Unapred hvala!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...