Jump to content
FAS Goran

maximus80

Members
  • Content Count

    78
  • Joined

  • Last visited

About maximus80

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Osijek

Previous Fields

  • Garage
    Lancia Kappa 2.0 20V

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Njemu ne treba puno da crkne, a i na takvom je mjestu da strada i pri manjim udarcima.
  2. Ceka te jako puno posla, ako mislis restaurirati taj auto kako treba. A da ne spominjem troskove. Radije, ako mozes, uzmi oba auta, trebat ce ti.
  3. Moj dobar prijatelj ugradjuje auto plin, i ne zeli uopce raditi TFSI motore. Prema njegovim rijecima, problem je u polozaju dizni koje se griju dok auto radi na plin. Zato je potrebno preogramirati komp da svaki 15 takt, ili cak i cesce ubrizgava benzin, da bi se dizne hladiile, jer ako krepaju, skupe su za zamjenu. A to usput znaci da auto trosi i benzin u raznim postotcima u odnosu na plin. Ljudi za taj problem ne znaju, i pojavljuju se sa reklamacijama, a kad im se objasni, naljute se, i obicno kazu da su za to znali, ne bi ni ugradjivali plin.
  4. I na mojoj Kappi je tako, pokazuje nesto preko 70, i to otkako sam promijenio termostat, i senzor temperature. Na 90 dodje ako stoji u leru, ali cim izadjem na otvorenu cestu padne na 70. I tu se drzi.
  5. Moja trosi znacajno vise, zasto sto nemam sekvent, a ovdje je biiip kad ides mijenjat nesto na plinu, jedu govna sa reatestom. Mada, mozda ga budem i izbacio, svejedno auto u aprilu ide na kompletno farbanje.
  6. Ako imas klima centar sa ocuvanim dugmicima, bio bi zainteresiran. Dugmici na mom su oguljeni.
  7. Mogli bi malkoc i trgovati, ovi izvori koje sam imao u HR su presusili
  8. Ako ti duze vergla da upali, mozda imas problem sa senzorom radilice. Kod mene je to bio problem. Pozdrav od jos jednog bolesnika
  9. Evo, i ja sam jutros isao za Beograd, usao na autoput kod Sida. Negdje kod Mitrovice, deda sa Pugom 106 u lijevoj traci vozi 90. Nemam nista protiv, ali onda idi u desnu traku i taljigaj se za kamionom i dobro. Jos se ljutio i gestikulirao kad sam blicao da se makne. Da nisam zurio na aerodrom, igrao bi se s njim dok ne bi sisao sa autoputa
  10. U naseljenim mjestim ogranicenje je 50, na pojedinim mjestima 70. Izvan naseljenih mjesta 90, ceste rezervirane za promet motornih vozila (cetverotracne ceste nizeg ranga od autoputa) 110, autoput 130. Do 100 km/h tolerancija je 10 km/h, i necete dobiti kaznu ako vozite 60, a iznad toga tolerancija je 10% dozvoljene brzine. Inace, presretaci ne zaustavljaju one koji voze do 150 km/h na autoputu. Iznad toga lupaju dobro po dzepu.
  11. Onog trena kada elektro auti postanu standard, i ne budem mogao voziti benzinca, ode u najblizu policijsku i vracam vozacku. U ta cuda ne zelim ni kao putnik.
  12. Ne ljutim se, i ja tebe malo zezam. Uostalom, za koji dan ce pod lokacija pisati Cork, Republic of Ireland, onda zezaj koliko hoces. Ja postajem O'Jovanovic
  13. Jbte, nisam ni znao da je moja Kappa zapravo klasa malog gradskog auta... Fala Vi sto me prosvijetliste, o Zastavnice Dzemo.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...