Jump to content

maximus80

Members
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About maximus80

 • Rank
  Il Nuovo

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Osijek

Previous Fields

 • Garage
  Lancia Kappa 2.0 20V
 1. Same gumice, eventualno na otpadu, i to prodaju samo ako je bobina neispravna. Nove nisam nasao nigdje.
 2. Za nove članove

  U tom slucaju cim ulovim nekog vremena, predstavljam auto. I hvala vam puno na dobrodoslici. Mada, necete vjerovati, taj auto je vec na forumu. Prijasnji vlasnik je takodjer bio clan. Ali, od tog vremena kad je predstavljena, do danas, ja sam drugi vlasnik. Sta su ovi izmedju tog covjeka kod kojeg je bila kao casa i mene radili, nije mi jasno. Netko je cak dobro nasjeo negdje sa prednjim mostom, pa me ceka da i to odradim. A da ne spominjem svu silu ogrebotina i drugih problema. Ako nadjem temu, editirat cu post i dodati link. EDIT: Evo je:
 3. K: pinjon za Lancia Kappa 2.0 20v

  Kupljeno. Moze lock
 4. Za nove članove

  Pozdrav svima. Zovem se Mladen, iz Osijeka sam, skoro godinu dana vlasnik Lancie Kappe 2.0 20V. Duze citam forum, pa je bio red i da se registriram, da bi mozda pomogao nekome sa savjetom. Inace sam se zaljubio u Lanciu, ali dosla je kod mene relativno zapustena. Zapravo, dosla je kod mene sa svim greskama koje su uobicajene. Sad ju polako sredjujem i dovodim u red mehanicki, a na proljece i vizualno. Razmisljao sam da ju predstavim, ali me sramota jer nije sto posto, i u onakvom stanju u kakvom zelim da bude. Kad budem zadovoljan, slikam.
 5. K: pinjon za Lancia Kappa 2.0 20v

  Hvala ti puno na odgovoru, ali od tdsa ne pase. Ako me mehanicar nije slagao.
 6. K: pinjon za Lancia Kappa 2.0 20v

  Kao sto naslov kaze, trazim pinjon (osovinicu kilometar sata) za Lancia Kappa 2.0 20V, 114 KW. Godina auta je 1998. Iz Hrvatske sam, ali sam voljan platiti postarinuiz Srbije ili Bosne. Hvala unaprijed za sve odgovore.
 7. Lancia Kappa 2.0 20v - trokira, trza

  Pozdrav svima! Imam Lanciu Kappu 2.0 20V LPG i do skoro sam imao problem da je auto nemirno radio u leru, losije na benzin nego na plin, te je trzao do 2000 obrtaja. Rijeseno je promjenom svjecica, filtera zraka, te ciscenjem klapne gasa. Ostao je samo jos jedan problem, to da se na benzinu gasi povremeno kad stisnem kvacilo. U stvari, da bplje opisem problem: Ako kocim motorom i polako popustam kvacilo, auto se ne ugasi. Ako recimo izbacim u ler i pustim ga da klizi, ugasi se. Vrlo iritantan problem a vjerojatno je sitnica? Hvala svima unaprijed na bilo kakvom savjetu.
×