Jump to content
FAS Goran

Vladan035

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Vladan035

  1. Upravu si za to,ja bi ga kupio novog samo što je taj regulator bez one lulice gde ide crevo
  2. Pozdrav svim članovima i srećni praznici,imam problem sa pritiskom pumpe za gorivo.Zamenio sam pumpu za gorivo,regulator pritiska je u kućištu pumpe i on mi je malo sumljiv zato što pumpa gubi pritisak.Gde da nadjem taj regulator?
  3. Da li je neko rešio slučaj gašenja motora u toku vožnje i da li 1999 godište ima regulator pritiska goriva?
  4. Pozzzz...da li može neko da mi pomogne u vezi povezivanja modula za daljinsko otključavanje i zaključavanje na Fiat Bravo.Koje žice su od sva četri žmigavca,od centralne brave i odakle je najbolje da uzmem napajanje.
  5. Pozdrav svima,da li moze neko da mi napiše gde se završava ili počinje ovo vakum crevo...hvala.
  6. Pre nedelju dana je prvo počelo da se čuje klokotanje vode sa suvozaceve strane,posle toga je piceo da trese na leru i u brzini(ima TNG).Treca stavka je da je počeo da mesa gorivo i plin,četvrta je da mi je oslabilo grejanje u kabini.Pomislio sam na dihtung glave...majstor je trenutno odklonio ono ono tresanje tako sto je morao isključi pumpu goriva.Mesanje goriva i plina je uzrokovalo takav rad a i grejanje se vratilo u normalu.On mi savetuje da trenutno ubacim prekidač kojim ću isključivati i uključivati pumpu dok je ovo hladno vreme i dok ne ustanovi da li je sve uredu ili ne sa diznama koje su skoro ciscene.ne znam a i mogu samo da naganjam šta je uzrok takve mesavine
  7. To još nisam stigao da uradim,probacu za vikend pa šta mi Bog da
  8. Listao sam brale sve moguće forume,niko od njih nije dao pravo resenje
  9. Ljudi,da li je neko uspeo vise da resi onaj problem sa ler gasom(gašenje i nemiran rad)
  10. Bio sam kod majstora,proverio pumpu,pritisak,napon,altenator da li dobro puni,regulator pritiska i jedino sto smo ustanovili da je akumulator slab.
  11. Jutros nije hteo da upali ni na plin posto je takav uređaj pa zamolim komsiju da prespojimo za svaki slucaj.Kada sam dobio dodatnu struju od njega pumpa je proradila i auto je upalio iz prve.E sad da li je u pitanju akomulator ili nešto drugo idem danas da ispitam.
  12. Hvala druze,ispitacu osigurac a i onaj protiv pozarni
  13. Pozdrav svima,pre dva dana sam menjao pumpu za gorivo posto je predhodna bila bukvalno istopljena a i crevo na njoj je puklo.Jutros kad sam palio auto nisam čuo da zuji,posto imam i TNG pokušam da prebacim direktno na gorivo i naravno mulov.Da li je moguće da je crkla ili je neki problem sa strujom?
  14. Pozdrav svima na forumu,interesuje me Gde mogu da nadjem polovne pragove za Fiat bravo
  15. Pozdrav za sve na forumu,vozim Fiat Bravo 1.6 16V.Juce mi se desio kvar u toku voznje,auto se odjednom ugasio i dok sam ponovo pokusavao da startujem motor primetio sam sa nemam struju na prekidacu za prebacivanje(benzin-tng).Ventilator na hladnjaku je prespojio i nije hteo da se ugasi,gledao sam sve moguće osigurace i ostatak instalacije ali bezuspesno.Danas sam ga odslepao kod majstora i ništa,CEO dan je tražio gde je prekid.Ako je neko čuo za sličan kvar neka piše...

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...