Jump to content
FAS Goran

IvanMalta

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About IvanMalta

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ima zanimljivih, smesnih, svakakvih. Tog bordo punta nisam video. Video sam par HGT Bravo cudovista. Ali punta, ne. Ima jedan momak, u komsiluku, prodaje Punta Mk1, 2600e. Navodno, 14 hiljada presao, garaziran.
  2. Memphis, Ja kazem sta mi kazu . Na fici sam stelovao pomocu plocica, na fiatu 1500 isto . Ali ovde mi kazu da su samostelujuci i da mogu da se nasteluju ali je " to much expensive, to much work - 300e "
  3. Hvala za pomoc. Ovde je stvarno problem naci dobrog majstora, pogotovo za starija vozila.
  4. Pozdrav svima. Nov sam na forumu i vozim matorog Punta 1.2 60sx. Pretrazio sam forum, ali sam video probleme vezane za ventile kontra od mog - u niskim obrtajima. Gastarbajtujem na Malti, i obisao sam par majstora Malteskih, i niko od njih nema ideju o cemu se radi ( generalno su losi majstori i samo da se otalja posao i izmuze kinta ). NAime, kada upalim, krenem, sve ok...kako se motor zagreva, tako se cuju ventili, na visim obrtajima. Sto je motor topliji, to su oni glasniji. Ali cak i tada, kada sam na ravnom putu i na laganom gasu, nema buke. Ali kod preticanja ili davanja bilo kakvog gasa, imam utisak da ce se razleteti pod haubom. Motor ne gubi snagu. Skoro sam mu zamenio zupcasti ( prethodni vlasnik ga je vozio lose uzupcenog - em potroseni zupci na kaisu ). Jedan nas covek mi je to zamenio. Ali se ventili ( valjda ventili ) i dalje cuju. Zamenio sam i ulje, sipao Seleniju 10w40. Nista nije pomoglo. Ako neko ima ideju ili savet, bio bih veoma zahvalan. Na moj pomen stelovanja ventila, kazu mi da su samo-stelujuci i da je muka da se nasteluju. A zaista, slabo mi to ide. Prethodna vozila su od elektronike jedino imala cd player a od elektrike svetla i zmigavce , ostalo sve mehanika zavrsavala. Hvala jos jednom.
  5. Pozdrav svima. Zovem se Ivan, gastarbajter ( u pokusaju ) sa Malte. Teram Punta 60s ( 1.2 - zla masina ) MK1 ( ili ti Punto kec ) Ljubitelj sam Fiata, ovo je treci Fiat u mom vlasnistvu, pre toga Fiat 127 S i Fiat 1500 ( Nasledio od dede ), Ficu 850 ne racunam tu, to je ipak dijamant nase auto industrije, ma kakva bila. Eto...Nadam se da cemo se lepo druziti

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...