Jump to content
FAS Goran

brava jtd

Members
  • Content Count

    26
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by brava jtd

  1. Registrovan do 21.03.2014 Cena ista 2300 E
  2. Godina proizvodnje: 2001 Gorivo: Dizel Kubikaža (cm3): 1900 Snaga (kW / KS): 74 / 101 Kilometraža: 182000 Menjač: Manuelni 5 brzina Broj vrata: 4/5 vrata Broj sedišta: 5 sedišta Automatska klima Registrovan do: 21.03.2013. Poreklo vozila: Domaće tablice Airbag za vozača - Airbag za suvozača - Child lock - ABS - Kodiran ključ - Centralno zaključavanje - Metalik boja - Servo volan - Električni prozori - Električni retrovizori - Grejači retrovizora - Sedišta podesiva po visini - Svetla za maglu - Xenon svetla - Aluminijumske felne - Radio CD -ocuvan -garaziran -bez ulaganja -redovno servisiran -veliki servis odradjen na 150 000 -zadnji mali servis na 180 000 -Za tri godine zamenio; -nov protokomer -termostat -grejaci -servo pumpa dajem sve 4 nove letnje gume pod garancijom ili 2 let. i 2 zim. isto nove po izboru. Prodajem zbog kupovine veceg i novijeg auta. CENA 2300 E Kontakt 063 75 35 389
  3. Isti ali isti problem imam na svojoj bravi. Sve normalno povlaci ali posle 3000 obr ko da izgubi snagu,dere se i puno slabije povlaci.Posto ne forsiram svoj auto tolko mi ni ne smeta ali bi voleo da to resim a nikako da odem na dijagnostiku. Rile je imao isti problem i do danas nije napisao kako ga je resio. Ako resis ovo obavezno pisi.Inace i ja sam u blizini NS.
  4. Prilikom kupovine moje Brave (sa placa u NS) na staklu je pisalo 158000 a na tabli koja je bila samo tako stavljena bez srafica,je bilo 203000.I ja pitam prodavca ^sta je ovo??on kaze vracana zbog carine, kao ustedi 1000-2000 evrica na jednom sleperu ako je na kolima kilometraza veca od 200000. I posle dolazi jedan momak da vrati sat (20 evra) i prodavac me pita koliko ocu i ja normalmo trazim kolika je i bila.Tako da po svemu sudeci je prava mada bi voleo da proverim. Zao mi je sto nisam izaso da vidim kako vraca kilom. jer sam bio u kancelariji,davao podatke j*biga
  5. Kod mene isto ne radi a retrovizori rade. Osigurac je u redu. Ne razumem se u eletriku pa ako neko moze neka opise odakle da se pocne sa proverom itd ako nije problem. znam da je jednostavno ali...
  6. super izgleda,svaka cast.Bas me cudi sto je FIAT obijen.obicno prednost imaju ovi skuplji.
  7. Ako neko zna koji je ET na ovim felnama neka javi.Bitno mi je zbog trapa.Hvala
  8. Da, stavim je normalno samo me brinulo to sto tako malo udje na glavcinu 1cm mozda ni tolko ali valjda ne smeta nista.A valjda nece ni malo veci ET zasmetati.
  9. Znam da je isti ali nekako mi cudno nalezu na glavcinu.Samo pocetak felne ulazi znaci 1cm otprilike a jos dosta ostaje napolju pa zato pitam mozda marea ima nesto drugaciju glavcinu.Kupio sam i duze srafove jer su fabricki kratki.Gledao sam po oglasima i nisam nasao bravu sa tim felnama.
  10. Pozdrav drugari.Pomozite mi, da li ove felne sa mareje pasuju (ET) Na bravu? Na felni pise>6Jx15 H2-49 SL1058.E sad da li je ovo 49et ili nije?Ako jeste da liodgovara na moju bravu? Unapred zahvalan.
  11. Jako rado bi dosao.Ja sam iz Backog Petrovca 25 km od NS.Nije problem da se plati samo da se resi problem. Gde mogu da te nadjem?
  12. Nista mi drugo nepreostaje samo dijagnostika,nego sam hteo da cujem od vas iskusnich za savet.Hvala u svakom slucaju.
  13. Pozdrav svima. Zeleo bih da mi odgovorite na jedno pitanje. Posto sumnjam da mi ne radi protokomer odlucio sam da skinem dzeknu sa njega da vidim da li ima razlike u ubrzanju posto sam vec pisao da auto nece da vuce posle 3000 obr, ali razlike nema potpuno je isto. Da li to znaci da mi protokomer ne valja? Unapred hvala.
  14. Tacno tako i kod mene samo ranije +-3.000obrtaja.Kazaljka ide preko ali auto ne vuce uopste samo se dere na prazno. Rile imamo isti problem.Ako resis problem obavezno javi molim te.Tako cu i ja.Pozdrav Na leru normalno dize obrtaje.
  15. Znaci kod mene je neki kvar? moracu na dijagnostiku mada cisto sumnjam da ce nesto naci jer ne prijavljuje gresku a auto ide normalno dok nedodje 2800-3000 obrtaja. Cudno je sto niko nije imao takav problem kao Rile i ja.
  16. Brava jtd.. imam isti takav problem ali meni prestaje da vuce na 3000 obrtaja ponekad i malo manje.Odradio sam servis,ocistio map i maf i nista.I sva creva sam proverio. Znaci ne smanjuje se snaga nego lepo osetim kako odjednom ne vuce.Vise od 3500 obr. nisam ni probao sta ce se desiti.
  17. E koliko su ti naplatili dijagnostiku ceo taj pregled? voleo bih i ja da to odradim jer idem za grcku.
  18. Juce sam odradio servis i sipao seleniu wr za jtd.Ali mi je cudno sto je plasticno pakovanje selenie wr od 1 litar.Da li je moguce da je fals
  19. fiat brava 1.9 jtd 2001

  20. Kad odradim veliki i mali servis sto ce biti uskoro,javicu da lise nesto promenilo ali neverujem.Ako ne,onda na dijagnostiku.
  21. Koja mu je cena otprilike ako je do toga? Ako može odgovor na prvo pitanje... Hvala u svakom slučaju...

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...