Jump to content
FAS Goran

Dr.Iggy

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About Dr.Iggy

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Smederevo
  1. Pozdrav svima, hteo bih da na mesto digitalne table u fiat tipu 1,4 ugradim analognu. Da li je to moguce i da li je neko to vec radio?
  2. pozdrav svima, zna li neko kako se skida menjac na Fiat Tipo 1989. god, koji su koraci i da li ima nekih poteskoca pri tom zahvatu?
  3. Pozdrav svima, imam problem sa menjacem i onim zglobom biraca brzina. Vrlo neprecizno ubacuje i ima dosta lufta. Menjac šušti pri kretanju automobila. Inace auto je Fiat Tipo 1,4 1989. god. Zna li neko šta mi je činiti?
  4. Da promenio sam ih bar 20... potrosih silne pare obilazeci otpade...
  5. Popravlja li iko ove dgt table kod Tipa posto i dalje nisam nasao problem na svojoj?
  6. Vazi druze. A napajanje tabla dobija od alternatora ili akumulatora?
  7. A zna li neko kako da proverim da li tabla uopste i dobija signal od davaca i da li uopste dobija struju na dzekovima? Vec 5 tabli sam zamenio i nijedna ne pokazuje nista bitno...
  8. Pozdrav, Da li ima nekoga ovde da se razume u ove dgt table kod Tipa, meni ne radi nista sa gornje strane table(brazinomer,merac temperature, km sat, ni sat za vreme ni ekonomer ni ona power lampica) , a sa donje obrtomer... sta moze biti problem i da li zna neko gde se moze naci ispravna tabla?
  9. Pozdrav svima, Intaresuje me ima li neko ko se razume u dgt table kod Tipa? Ili ima li negde da se nadje ispravna? Naime na mojoj tabli ne radi brzinomer,pokwzivac temperature i goriva,samo svetli pozadinsko svetlo koje se vidi samo nocu a brojevi i skale nista,mrtvo....

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...