Jump to content
FAS Goran

chunga lunga

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About chunga lunga

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    BGD

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. @bebaneSine, @profa_chb, Hvala na odgovorima! Slazem se sa tim da je JTD bolji i ekonomicniji izbor, ali plasim se da za 2000 EUR u ovom trenutku ne mogu da pronadjem pristojanog dizelasa . Naravno, ako slucajno naletite na neku dobru ponudu (Stilo, 3V), javite Sto se tice potrosnje, detaljno sam izlistao kataloge, ali se vise uzdam u realna iskustva ljudi koji voze po beogradskim guzvama. P.S. Ako se ne varam svi 1.6 benzinci posle 2004. godine su iz Opelove game?
  2. Hvala na brzom odgovoru! Nadam se da cemo uspesno saradjivati!
  3. Postovani Gorane, U fazi sam nabavke Fiat Stila. S obzirom na mnogobrojne preporuke, zeleo bih da automobil odrzavam kod Vas. Voleo bih da, pre kupovine, u Vasem servisu odradim pregled vozila i dijagnostiku. Da li i po kojoj ceni vrsite tu uslugu? Da li je zakazivanje termina neophodno ili mogu da dodjem u toku radnog vremena? Pozdrav!
  4. Pozdrav forumasi! Trenutno sam u fazi nabavke Fiat Stila. Zbog vrlo skromnog budzeta (oko 2000 EUR, plus novac za registraciju i sitnija ulaganja) izbor je pao na benzinca. Dvoumim se izmedju 1.4 i 1.6 motora pa me zanima koji motor se pokazao kao pouzdaniji i ekonomicniji. Kakvu potrosnju u BG uslovima mogu da ocekujem? Kako Vam se cine ovi iz oglasa: https://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/10434682/fiat-stilo https://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/10415469/fiat-stilo-16v Svaki savet je dobrodosao! Hvala unapred!!!
  5. Pozdrav svim forumasima! Zivim u Beogradu i trenutno sam u fazi kupovine Fiat Stila, pa mi je svaki Vas savet dobrodosao. Nadam se da cemo se lepo druziti.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...