Jump to content

darko.p

Members
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About darko.p

 • Rank
  Il Nuovo

Profile Information

 • Location
  Šabac

Previous Fields

 • Garage
  Nuova Bravo 1.6mjet
 1. Jbg, koliko sam ja procitao, lik je imao ispad. Mozda nije tacno to sto sam video, ne mogu sad da nadjem...
 2. Ovaj lik razbija svoj auto, iz nepoznatog razloga. Nesto nije u redu sa njim (sa covekom, nedajboze, nemoguce je da sa fauveom nesto nije u redu )
 3. Meni se cini da u stilu ima malo vise mesta pozadi. Kad ja (sa 170cm) u Bravu namestim sediste, iza mene nema mnogo prostora za noge. Pritom jedino sto sedim nisko, ne preterano zavaljeno.
 4. Probaj da ispratis crevo od posude za tecnost do prskalica. Negde bi trebalo da ima racva, pa probaj tu da skines dovodno crevo. Posle toga to crevo mozes da gurnes u neku flasu, i da prskas dok se ne isprazni. Kod mene na bravu crevo ide ispod zastite na haubi, tu se nalazi i racva za prskalice. Tako sam i ja pre neki dan morao da praznim tecnost.
 5. Za nove članove

  Hvala na dobrodošlici Počeo sam da tražim auto još prošle godine, ali sam odložio za sledeću godinu koliko sam se razočarao. Skupio sam pare, ali jednostavno nemam živaca. Sad čitam forum i iskustva vlasnika kako bih mogao da steknem neku sliku, mada vidim da su svi prezadovoljni tim autom
 6. Za nove članove

  Pozdrav svima, ja sam Darko iz Šapca. Razmišljam o kupovini Brava pa sam odlučio da se učlanim na ovaj forum kako bih pokupio utiske od ljudi sa više iskustva.
×