Jump to content
FAS Goran

darko.p

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About darko.p

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Šabac

Previous Fields

  • Garage
    Nuova Bravo 1.6mjet
  1. Ja sam u petak sipao za 1.92 , to je 120 din...
  2. Jbg, koliko sam ja procitao, lik je imao ispad. Mozda nije tacno to sto sam video, ne mogu sad da nadjem...
  3. Ovaj lik razbija svoj auto, iz nepoznatog razloga. Nesto nije u redu sa njim (sa covekom, nedajboze, nemoguce je da sa fauveom nesto nije u redu )
  4. Meni se cini da u stilu ima malo vise mesta pozadi. Kad ja (sa 170cm) u Bravu namestim sediste, iza mene nema mnogo prostora za noge. Pritom jedino sto sedim nisko, ne preterano zavaljeno.
  5. Probaj da ispratis crevo od posude za tecnost do prskalica. Negde bi trebalo da ima racva, pa probaj tu da skines dovodno crevo. Posle toga to crevo mozes da gurnes u neku flasu, i da prskas dok se ne isprazni. Kod mene na bravu crevo ide ispod zastite na haubi, tu se nalazi i racva za prskalice. Tako sam i ja pre neki dan morao da praznim tecnost.
  6. Hvala na dobrodošlici Počeo sam da tražim auto još prošle godine, ali sam odložio za sledeću godinu koliko sam se razočarao. Skupio sam pare, ali jednostavno nemam živaca. Sad čitam forum i iskustva vlasnika kako bih mogao da steknem neku sliku, mada vidim da su svi prezadovoljni tim autom
  7. Pozdrav svima, ja sam Darko iz Šapca. Razmišljam o kupovini Brava pa sam odlučio da se učlanim na ovaj forum kako bih pokupio utiske od ljudi sa više iskustva.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...