Jump to content
FAS Goran

bego80

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About bego80

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Nis

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. A da li i taj senzor treba da ima konstantni plus ili samo masu i signal?
  2. Ljudi pomagajte. Od skoro sam vlasnik fiata marea. i od samog starta auto je trokurao i nikako nije mogo da sastavi rad od 800 - 3000 RPM bilo na benzin bilo na plin. Prvo sam mislio da su svecice ili bobine. zamenili smo to ponaša se isto. Pa mi je drug koji mi odrzava kola predihtovao ceo usis jer smo mislili da vuče falš vazduh negde. Naravno nije ni to. onda smo zamenili senzor radilice pa nije ni to. na kraju smo sumnjali na uzubljenje, i posto znam da ide spec. alat za zupčenje (tzv. polutke) ja ih kupim preko neta bas za 1,8 motor 83kw i mi ga uzubimo sve kako treba po uputstvu autodate, sklopimo sve kako treba. auto nece da upali UOPŠTE (lepo vergla al da upali JOK). Ponovo mi rasklopimo sve i ustanovimo da je remenica na izdivnoj bregastoj koju čita senzor bregaste loša. i zamenimo mi nju ali auto vergla al ni da cuje da upali. Ispostavi se da ne baca struju na svecice tačnije ne daje signal iz motornog kompjutera prema bobinama. Mene interesuje da li je tačno DA NEĆE DA BACI VARNICU AKO NIJE UZUBLJEN KAKO TREBA kako mi tvrde pojedini majstori. da navodno mora da se poklopi TACKA NA RADILICI I TACKA NA BREGASTOJ da bi bacio varnicu. Na dijagnostiku neće da se poveze sa autocom delphi i tropinskim adapterom da bih mogo da ocitam greske i parametre. usput ću postaviti slike alata za uzubljivanje koje sam kupio. hvala unapred na pomoći.
  3. E o0vako. Ja sam Andrija iz Niša. radim ko taxista i vodoinstalater. Od skoro sam vlasnik Fiata Marea 1,8 benzin-plin. Pozdrav za sve članove od mene.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...