Jump to content
FAS Goran

Tmule

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About Tmule

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Beograd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Postovani@milanche Da li mozete da mi kazete cenu delova za Lancia Lybra, 2002g, 1.9jtd 85kw? U pitanju su: prednji i zadni diskovi i plocice, kao i dihtung dekla na motoru. Hvala!
  2. Drugari, evo novosti. Auto nastavlja da ide dobro, ali je poceo da izbacuje crni dim pri agresivnijem ubrzavanju. Sta li se sad desava?
  3. Ja sam nastavio na slovenackom Petrolu. Zaista auto ide bolje, odziv na gas je dosta bolji i to se osetno primecuje u odnosu na obican Nisov evrodizel, a ista je cena.
  4. Postovani@Milanche, Koja je cena protokomera za Lanciu Lybru 2002g, 1.9jtd od 116ks? Hvala
  5. Da razjasnimo, da li postoji sansa da je obican evrodizel masniji od aditiviranog, pa je samim tim bolji za podmazivanje pumpe? Da li uopste i oni sami znaju tu informaciju? [emoji23]
  6. Gorivo je "obogaceno" nekim aditivima koji navodno ciste motor. Mene "brine" to sto je auto nenormalno dobro poceo da ide. E sad, na prvi pogled je to super, ali postoji mogucnost da to na duze staze nije dobro, pre svega zbog pumpe. Aditiv proizvodi neki Afton chemicals.
  7. Postovani, Koja je cena protokomera za Lanciu Lybru 2002g, 1.9jtd od 116ks? Hvala Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
  8. Pozdrav svima, Zanima me uticaj aditiviranog dizela na 1.9jtd od 116ks. Prvo, da li se pumpa podmazuje gorivom ili uljem? Ako se podmazuje gorivom, da li je istina da aditivirani dizeli nisu dovoljno masni i da na duze staze mogu da ostete pumpu? Ja poceo da sipam q max evrodizel na pumpi Petrol (nemaju drugi) i auto je poleteo. Hvala

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...