Jump to content
FAS Goran

Zvezdo

Members
  • Content Count

    3630
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Zvezdo last won the day on November 23 2017

Zvezdo had the most liked content!

1 Follower

About Zvezdo

  • Rank
    Prominente

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Srem
  • Interests
    Automobili, Motocikli, F1, Elektrotehnika,elektronika

Previous Fields

  • Garage
    Sveta krava B8

Recent Profile Visitors

14391 profile views
  1. Oni računaju 65 din za jednu Marku Dizel je u Hrvatskoj 1.45e valjda.
  2. Zvezdo

    Garaža

    Stigli su paneli! Kupio sam 100 kom vijaka smeđe boje za početak. Sivi će doći iza nedelje.
  3. Joj ne sećam se ali mislim da sam u ovoj temi to našao. Beše to davno. Nekako se sećam da je kod ili blizu hotela Jugoslavija jer nije bio siguran da ima šablone za moj auto pa bi onda morao da dođem. Mislim da ima u imenu neki "Sun" Da zadovoljan sam. Nakon 4 godine nema nikakvih tragova tipa da se pocepalo ili izbledelo. Posao radi. E sad bilo bi interesantno testirati na istom autu foliju i te mrežice. Ali osetno je prijatnije u autu. Kao što rekoh nedostatak je što i kada se spusti staklo mrežica stoji. Ponekad na graničnom prelazu traže da spustim staklo da vide ima li koga pozadi pa opet ne vide. I nekada skinu jednu zbog slikanja na tehničkom pregledu. Možda se kolega @Lufti seća gde je i kako se zove firma.
  4. Zvezdo

    Kuda ide ovaj svet?

    Jedna žena koju ne interesuje politika na dan nestanka tog nesrećnog deteta je rekla "tko zna šta se iza toga svega krije. Meni to sve liči na skretanje pažnje javnosti sa nečega krupnijeg što se trenutno dešava." Ja TV ne gledam ali napravljen je rijaliti od toga. Pošto se kod nas ništa ne dešava slučajno mislim da je naređenje da se napravi rijaliti došlo sa vrha. Ukoliko nije nego su to "mediji" ili kako da ih nazovem "spontano" napravili onda nam spasa nema i ne treba da bude.
  5. Imam ih i ja već 5 godina. Uzeo sam ih iz razloga jer ne želim da plaćam nepotrebne državne namete a i ovi što stavljaju folije su vrhunac bezobrazluka sa cenama. Rade se po meri i jeftinije su od samih folija barem dvostruko (tako je tad bilo) meni su stigle poštom i stave se za 10 minuta. Jedini nedostatak je što one ostaju na ramu kada se spusti staklo. Inače skinu se i stave za minut po staklu. Meni je to radio neki čovek mislim blizu hotela Jugoslavija.
  6. Zvezdo

    Garaža

    Da ... Kupovao sam par puta prohromske vijke i uzasno su skupi. Svaki put se setim Holandije i koliko Kg sam prohromskih vijaka bacio u smece. Takva su pravila, nov motor ili nesto drugo idu i novi vijci. Ima na kupujem prodajem po 4 din komad tih samorezaca u bojama. Moram izracunati koliko mi treba pa da vidim da li mi se isplati. Nisam siguran ali mislim da ovde kod mene u prodavnici "kvalitetne" robe ( made in buvljak Pancevo) ima tih vijaka po 5 din. Uzeti par komada pa da vidim jel mogu posluziti.
  7. Zvezdo

    Garaža

    Ja sam se žestoko preračunao u vezi vijaka! 8 do 10 din je komad, pop bitna 5 dinara.. ne znaju koliko bi tražili! Evo upravo uplaćeni limovi. Sve zajedno nepunih 50 000 din. U četvrtak ću dovesti ove za stranice a ovi za krov sa filcom će biti gotovi pred kraj meseca. Sele mašine u drugu halu . Boja lima je nekakva siva. Ako bi se igrao sa bojama imao BiH problem sa širinama. I ovako nije idealno.
  8. Zvezdo

    Garaža

    @zarekg nema potrebe, vrata su teška ispod 10 kg a kada lim dođe na njih dodatno će ih učvrsti. Nema šanse da se obese. Usudio bi se reći da je nemoguće.
  9. Zvezdo

    Garaža

    Ti vijci se navodno mogu kupiti u bojama nisam proverio. Imaju šestougaonu glavu podlošku i gumicu.
  10. Zvezdo

    Garaža

    Daleko je to od profi ali itekako će služiti svrsi.
  11. Zvezdo

    Garaža

    Završeno sve i ofarbano. Sledi naručivanje limova za oplatu i krov. Mala dilema.. šta koristiti za oplatu samourezujuće vijke ili pop bitne? Vijci su 3-4 din komad a pop nitne ne znam. Verovatno oko 1 din komad. Kada se stave limovi ako bude potrebno stavlja se još jedna horizontalna linija od profila 40x40.
  12. Da ali nekada su te folije sa ugradnjom bile ispod 100e sada ne znaju koliko bi ih naplatili. Kao neka nano mega giga zaštita i šta znam već a u stvari folija kao i pre.
  13. Zvezdo

    Garaža

    Tako nekako i ja mislim samo za sada BiH probao bez izolacije krova ali mislim da neće moći.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...