Welcome to Fiat-Lancia Club Serbia Forum

fb nalog 02.jpg

Za pisanje u bilo kojoj temi na Forumu neophodno je da se ulogujete. Ili tako što napravite svoj korisnički nalog na Forumu (klik na Sign Up i popunite polja), ili još lakše tako što se povežete sa Vašim Facebook nalogom.

Opet klik na ''Sign Up'', onda izaberite ''Sign In with Facebook'', izaberite da li želite na Forumu da koristite ime sa Facebook-a ili želite neko drugo ime, i to je to. Sve ovo klikćete samo prvi put, svaki sledeći put Forum je to automatski upamtio.

 

Povezivanjem na Forum dobijate mogućnost da učestvujete u diskusijama, postavljate slike, video klipove, dobijate notifikacije kroz Browser (da, isto kao na FB-u :) ), šaljete/primate privatne poruke, ''tagujete'' druge ljude kako bi odmah videli Vaš upis... Kao da ste postali deo jedne veeeeelike FB grupe sa trenutno preko 15.000 ljudi sa kojima razmenjujete stavove. :) 

Nikola1991

Members
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Nikola1991

 • Rank
  Il Nuovo

Profile Information

 • Location
  Petrovac Na Mlavi

Previous Fields

 • Garage
  Bistrica
 1. Postovanje ljudi, ja imam ozbiljan problem sa instalacijama generalno, ali konkretno pokusavam da resim problem sa podizacima... prethodni vlasnik je ko zna sta radio, jer je tapacir vozacevih vrata skidan pa vracan pa polomljen i zalepljen super lepkom. E problem je sto podizac vozacevog prozora radi samo ako su sva vrata zatvorena,ako su neke otvorena ne radi. A podizac desnih vrata(na vozacevim vratima) ne radi uopste, vec kada ga pritisnem upali se svetlo u kabini... ludo znam... rasklopio sam vrata i zice su u redu nigdd nema spoja. Gde bi mogao biti spoj, mozda kod svetla u kabini ili suvozacevim vratima? Zaboravih, u pitanju ju brava 1.6 16v 1999. godiste. I da dodam, merio sam na podizacima, levi pokazuje 12v i kada pritisnem prekidac ne gubi struju, a desni podizac kada pritisnem taster kao da prekine kolo i uopste nema protok struje... da li neko zna gde bi mogao biti problem?
 2. Da li neko moze postaviti sliku table sa osigiracima, da proverim da li je na mojoj sve pravilno rasporedjeno, takodje kod mene nema ni jedan osigurac u onom dodatnom sestom redu na fiat brava 1.6 1999.god
 3. Vidis to se nisam setio... Pokusacu hvala
 4. Da li ima nekog ko mi moze pomoci da resim problem sa grejacima zadnjeg stakla? Fiat brava 1.6 je u pitanju... naime, prekidac radi i pali se lampica, relej cakce kada ga ukljucujem, ali ne mogu da ga lociram, a kontakti pozadi ne dobijaju struju uopste... osigurac je u redu... hvala unapred