Jump to content
FAS Goran

Goksi1980

Members
  • Content Count

    161
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Goksi1980

  1. Nije tacno,moze da te zakolje samo tako. Bolje benzinac,kakav dizel. Evo na 40 hiljada km preko 1500eura(ne racunam mali,veliki servis,registraciju naravno).Najgori auto koji sam imao do sad,pricam iz licnog iskustva da ne shvate neki pogresno.
  2. Ja sam imao Punta 1.2 8v,bele boje i slatko se navozao za dve godine .
  3. Upravo tako,odrzavanje i eksploatacija su kljucni kod svih auta.Ja sam nazalost potrefio primerak koji je neodgovorni pojedinac vozio i odrzavao,tako se ispostavilo kasnije.Kada sam ga kupovao kod Gorana je konstatovano otrpilike 400-500 e ulaganja.Toliko je i spustena cena.Danas posle 3 god i 35000km dosao sam do cifre od preko 1200e.U pitanju je 1.3 75ks,toliko hvaljeni.
  4. Englezi su primenili taktiku imunitet stada,ne mozes da poredis njih i nas
  5. Ja sam uzeo Riken pre dve god,DOT 2018,letnje i zimske.Juce merio sublerom dubinu sare,letnje 6mm,zimske 7 mm.Prelazim 11-12 hiljada god.
  6. Na dalji put,a vanredno stanje?Mora da imas neki ausvajs
  7. Bila je OK i ranije, palila se svaki dan Check Engine, dobio polovan na probu od majstora, to je bilo to. Na kraju uzeo nov.
  8. Zamenjen maf senzor,auto ide bolje i pala potrosnja.Sipao za 1500 din evro dizel,presao 210 km.Relacija Batajnica-Zemun Polje-Dedinje uglavnom.
  9. Ja sam imao karavan sa tim motorom,potrosnja 8-9l benzina
  10. Moj cale je kupio Zastavu 10 pre 4 god,samo radi servis i kupio gume od tad.Nema sekiracije,da li lupka,skripi..boli ga uvo:-)
  11. Nema sta da se veruje ili ne veruje bordu,on ne prikazuje gradsku potrosnju Vidis ja imam dvoje male dece i moram svako jutro da palim kola za 1 km do vrtica.Zemun Park mi je isto na 1 km,idem cesto tamo autom.I pored toga mi je prosecna potrosnja 6 l zimi,ja sam prezadovoljan:-).
  12. Eto,zbog brisaca mu je neko mogao otvoriti lobanju,govedo..
  13. Cena za komplet brisaca flat(ravni) za Grande je najjeftiniji 1000din,krecu se oko 2 hiljade u proseku.
  14. Ja sam prestao da gledam na lepotu,samo ispravnost me interesuje.Stvar ukusa..
  15. Neces valjda stvarno da se zajeb.vas sa gumicama?Ja sam ih stavljao samo na zadnji brisac,posto prodaju sa sve polugom
  16. Ja sam kupio za 1800din Bosch za Grande Punta,trajali god i po i bacio.Prosle jeseni uzeo Mitutoyo za 1000 din.Kvalitet za sad skoro isti,videcemo..

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...