Jump to content

Buvac030

Members
 • Content count

  149
 • Joined

 • Last visited

About Buvac030

 • Rank
  Regolari

Profile Information

 • Location
  Bor

Previous Fields

 • Garage
  Grande Punto 1.4 T-JET

Recent Profile Visitors

361 profile views
 1. Da li zna neko kako se krecu cene seta (korpa -lamela0??
 2. Opet riknulo kvacilo, samo ovog puta ne propada pedala, nego je meksa i ne moze da se salta ,Da li je lamela korpa ili nesto drugo????
 3. Grande T-JET

  Ovde kod nas svi imaju dijagnostike koje nista ne pokazuju. Vise se zbog toga nerviram. Ne znam gde dsa idem, i kod koga. Hvala vam ljudi na trudu i sto mi pomazete. Videcu sta mogu da uradim pa se javljam. POzdrav
 4. Grande T-JET

  Kad prebacim see radio on mi prikazuje pesme sa fleske a sa diska nista, ali probacu ponovo. Cini mi se kao da preskace radio.
 5. Grande T-JET

  E do sada rckao nesto po meniju borda i naso neku opciju "SEE RADIO" stavio na ON i ponadao se da ce biti nesto . A kada sam izasao iz tog menia pisalo NO DISC. Nista ne razumem.
 6. Grande T-JET

  Znaci imam CAN A i CAN B , fali mi booster det. NC, u gornjem i donjem redu i aut ant. sta god to znacilo.?
 7. Grande T-JET

  Sta da radim, i cime gde da povezem?
 8. Grande T-JET

  Tako je , nema zica bre. A evo i pikcr.
 9. Grande T-JET

  evo slike , od sheme. i nema nekih kabli pozadi.
 10. Grande T-JET

  Bas nikakve veze bord sa radiom nema, posvadjali se skroz. A ISO konektor je onaj glavni za struju i zvucnike?
 11. Grande T-JET

  KOj je taj sto radi multimedije?
 12. Grande T-JET

  Kad sam kupio auto na njemu je bio aftermarket radio. I kao sto se vidi medju prvim komentarima svi navalili menjaj da vidis kako je bolje da se stavi fabricki. I ja onda trazio dan noc i nasao i dobio djoku, prvi put bez koda a drugi put sa kodom ali dzabe kad nije kako treba. I sta sad da radim , bacio sam 55 e i o5 nista.? Da ukucao kod i radio je proradio.
 13. Grande T-JET

  A dali to ima neke veze sa sifrom za blueme?
 14. Grande T-JET

  Fabricki Blaupunkt mp3. Unosio sam kod za radio, ne znam da li je dekodiran. Sta je to CAN linija? Rade komande ali ne uticu na rad radija. Stavim flesku u one usb -ove i na displeju izmedju satova pojavljuju se pesme i folderi sa fleske i to najnormalnije menjam i podesavam sa komandama na volanu. i Blueme i sve samo nema konekciju sa radijom.
 15. Grande T-JET

  E osam puta citam i ne verujem, da fabricki cd ne radi kompatibilno sa sistemom u autu. ? Jos da bude gore blaupunkt mp3. A ja ne mogu da ga koristim. Kakav je taj CAN konektor ili kako se vec zove?
×