Jump to content
FAS Goran

acabgd

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About acabgd

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Lancia Lybra 2.0
  1. Znači za preporuku su momci? Hm... možda i napravim posao onda. Nije Delta, gledao sam kod njih druga kola a Deltu sam našao na drugom placu (Autoscout Bogoslovija) i hteo bih i nju da odem da vidim. Može savet i za njih ako ih neko poznaje. https://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/9927347/lancia-delta-18-di-turbo-jet
  2. Pa interesuje me jedan auto kod njih, navodno je manja kilometraža pa me interesuje da li su momci ok i da li mogu da verujem njihovim kolima i navedenoj kilometraži. Čuli smo se danas, trebalo bi u nedelju da odem da pogledam auto, čisto da znam da li uopšte da se petljam sa njima i šta mogu da očekujem.
  3. Ja moju Lybru servisiram kod Gorana, tako da znam koje su mu cene. Za ovo nema šta nešto dramatično veće održavanje da bude. Automatika sam već vozio ranije tako da znam i to kako ide. Jedino ne znam koliko se Goran i njegovi razumeju u automatike, ako bude neki problem. Za redovno održavanje ne moraju puno toga da znaju za automatika - sipaš ulje i voziš
  4. Nisam još bio da je vidim, pa reko da nije možda već neko vozio - nisam pitao da li je sveže iz uvoza ili je duže ovde. Privukla me manja kilometraža, naravno ako je iole tačna. Ima li šanse da se tačno proveri?
  5. Da li neko zna nešto o placu u Partizanske avijacije (ako je tamo, stavljena je ta adresa). Njihove ponude su na https://www.polovniautomobili.com/andrija Hvala!
  6. Šta je sa ovom Deltom? Zašto je takva cena? Da li neko poznaje ovaj auto? Interesuje me pošto bih da zamenim moju Lybru 2.0.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...