Jump to content
FAS Goran

Toma97

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About Toma97

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 07/24/1997

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Belgrade

Recent Profile Visitors

642 profile views
  1. Palo mi je napamet, ali ne znam dimenzije sim drzaca, posto ga ne posedujem
  2. Ovako mi izglada navigacija bez SIM drzaca Deo sto fali je ovaj (SIM drzac) Pokusavao sam uglavnom da nadjem taj drzac za karticu (nema ga bukvalno nigde na netu da se naruci, a i zvao sam ljude koji prodaju bas ovu navigaciju nisu hteli da prodaju drzac za sim, kazu da im se ne isplati). Uglavnom nasao sam resenje Izvadio sam citac sim kartice iz navigacije Kartica treba da stoji ovako Ova dva pina treba da se spoje da bi se kolo spojilo (ja sam ga licno spojio bio ovom spajalicom - kao sto je na slici) Ta dva pina spaja ovaj metalni deo sa leve strane na slici Uglavnom na kraju toga pojavilo se FIND... Ucitala se MTS kartica, stajalo je gore u vrhu mreza MTS, probao sam poziv radi sve normalno kao sto i treba - Ovu MTS karticu i spajalicu sam rucno drzao da se spoje ova dva pina, uglavnom verovatno cu zalemiti dva pina sto spajaju kolo i karticu cu zalepiti lepljivom trakom i vratiti sve unutra. Kad zavrsim sa tim javljam se da li je uspelo sve. @goxi
  3. Jel znas gde mogu da nabavim taj deo...
  4. Ma meni fali ceo taj crni deo sto ulazi u navigaciju, bas sve to sto si mi slikao nemam
  5. Mislim da nije to sto si napisao, ali ajde slikaj.
  6. Da li zna neko gde mogu da nadjem ovaj deo sa slike, upitanju je sim adapter koju ulazi u navigaciju ( fiat croma 2005 - Connect Nav + ).
  7. link: http://www.mediafire.com/file/9uykscv7zyd19wx/Fiat+Croma.rar Ovako ovde imate : 1. FIRMWARE 12.2 ( U folderu "FIRMWARE 12.2" se nalazi "Upustvo za update.txt" kako i sta treba uraditi, uglavno rezite na brzini x8, preporucujem Nero 7 )! 2. Setup CD ( U folderu "Setup CD za promenu jezika" nalazi se .iso file koji isto morate da narezete na brzini x8 )! 3. MAPE 2016/2017 ( RT3 Eastern Europe (North-East) 2016-2017 ).
  8. Uspesno je uspeo update 12.2 na "Fiat Croma" , e sad da li moze neko da postavi link za skidanje Setup CD-a za premenu jezika, da prica na engleskom a ne na Italijanskom I link za mape 2016/2017?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...