Jump to content
FAS Goran

gand

Members
  • Content Count

    53
  • Joined

  • Last visited

About gand

  • Rank
    Regolari

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Bravo 1.4 Tjet 120hp

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Pa nasao sam ih u nekoj radnji "Xenon Carbon Oprema " na Banovom brdu . NIkad cuo ali cu sutra otici da pogledam. Nasao sam i na kupujem prodajem ali mi mnogo da cekam par dana.
  2. Pozdrav, Moze preporuka za D1S sijalice? Na autu su fabricke Philips Philips Vidim skoro svaka prodavnica nudi Osram, Wurth, itd. Vredi li menjati za te, ili nastaviti sa Philipsom ako nadjem iste.
  3. Ja sam napisao u drugoj temi vezano za problem. Vibracija se osetila na desnoj strani ali se ispostavilo da je otisao krst na levoj strani. Ne mora da znaci ako trese na desnoj da je desna losa. Zamenjen je krst i nema vise vibracija. Evo prosao sam skoro 2000 km za dve nedelje, sve je ok. Posle zamene sam odradio i reglazu kod Adama.
  4. Znam da je tema za Stilo ali neka admini prebace , posto nisam nasao temu za Brava a imam slican problem. Bravo 1.4 tjet je u pitanju 2007.Naime uradio sam mali servis, i ujedno da resim problem podrhtavanja auta, majstor otkrije da je otisao levi krts, i kupim nove delove i zamenimo. Nema podrhtavanja vise sve ok., lepo ide auto. Ali omdah mi se pojavio zvuk u tom levom tocku, kao da se kace dva metala jedan o drugi i to se desava samo kada okrenem volan skroz na desnu stranu. Imam utisak da se to vise cuje na uzbrdici. Kada okrecem na levu stranu, nista, sve normalno,ali kada okrenem skroz desno, i kada se krene na uzbrdicu cuje se to metal o metal. Vec me nervira, jer sam dosao od majstora pre dva dana, i cimanje mi je da opet idem kod njega jer mi treba auto. On ostalo pregledao , kaze nema lufta, sve je ok. Kada krenu ovako neke gluposti da me nerviraju sutra bih ga prodao.
  5. Zna li neko gde mogu da nabavim cep kartera i onu bakarnu podlogu. Kupio cep u AP Sportu, kao po katalogu, kad majstor kaze mali sraf, ne odgovara. Ne znam kako.
  6. Mali servis, Nuova Bravo, T-Jet 120: - filter ulja UFI 814din - filter kabine UFI 715din - filter vazduha Blue Print 1250din - Selenia 5w-40 K PE 3L/3750din
  7. Selenia 5w-40 K Pure energy nova pakovanja (crne kantice) AP Sportng 1250 din/l Euro Auto 1450din/l Ricambi 1700/lit. Radio sam mali servis i jos nesto oko auta pa da se informisemo oko cene.
  8. Problem na kraju je bio do levog krsta. Malo me bunilo sto se osetilo na desnoj strani, ali levi krst se skoro raspao, i kako je zamenjen nema vise tog podrhtavanja. Zamenjen levi krst do menjaca i semering. Cena zgloba je 9240 din sa 10% popusta, semering 803 isto 10% popusta (ricambi).
  9. Selenia 5w40 K Pure energy kupljeno prosle god, nova pakovanja plasticna bocica crna. Nema vise limenke.
  10. Ovu sam platio 15500 celu. Zvao sam rikambi juce. Da, imaju samo taj deo od krsta do menjaca ali ja gledam da zamenim celu. Rece mi lik da je cena 7500 ako se ne varam. Ovde pise 17k.
  11. Pa tu gde sam narucio deo, ostavio sam broj sasije, i zovu me posle dva sata i kao nasli smo. Ispostavilo se da nije odgovarajuce to sto su mi posali. Hvala na pomoci. Sad samo da nadjem to sto mi treba.
  12. Pozdrav svima, treba mi mala pomoc u resavanju problema sa delom, od iskusnih ljudi. Narucio sam deo za auto, koji je izgleda ne odgovara . Prosledicu link cisto radi poredjenja. Ja sam narucio deo treci po redu GSP 217178. Po slici koju mi je majstro poslao, izgleda da mi treba prvi 13D0828. Ne mogu da nadjem onaj eLearn za auto na kompu, da nadjem oem tog dela. Pretpostavljam da 13D0828 ali cisto mi treba potvrda ko je upoznat sa tim. https://www.buycarparts.co.uk/fiat/bravo-ii-198/23225/10162/drive-shaft I slika od majstora:
  13. Narucio sam novu poluosovinu, kad sipak, Kaze majstor da nova ne moze da stane.
  14. Ma da, Mislim da cu sve zameniti, da ne moram ponovo kod majstora posle par meseci. Samo da nadjem novu.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...