Jump to content
FAS Goran

Danijel_So

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About Danijel_So

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 04/17/1977

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sombor

Previous Fields

  • Garage
    Fiat cinquecento, Citroen xsara picasso, Citroen saxo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Cetiri alu felne od fiata sportinga u dobrom stanju, sa original cepovima, pasu i na druge modele (zastava, jugo, fiat. .. ) sa tim rasponom rupa. 13 coli, 4x98, 5,5J ET30.5 Made in Italy. Proverene, nisu krive, bile i gume na njima, tako da su i sto se toga tice proverene. (prve tri slike) ***Cena je 60e za cetiri, a za 70e, mogu ici jos dve takve, od kojih je jedna malo kriva (nista strasno), a druga je ravna ali je uza, ima 4,5J. Nije lose imati ih za rezervu. (slika 4 i 5) Kontakt PP
  2. Juce obuven u ove felne dok sportingove ne budu gotove...
  3. Sto se potrosnje tice, koliko sam uspeo da izmerim i koliko je merodavno to moje merenje, je oko 8,5 l/100km plina, ali kombinovane voznje (grad i otvoreno). U medjuvremenu spremljene i felne, dve garniture, pa da podelim sa vama. Bele od BMW-a, 5,5J ET 18 i standardne aluminijumske sportingove, takodje 5,5J koje cekaju da se srede, tj ofarbaju. Takodje i osvezeni branici u crno (dok ne budu i ako budu crveni).
  4. Evo da predstavim i ja moju igracku. Kupio sam ga tek pre 10-ak dana i trenutno je u ovakvom stanju kao na slikama. 1998 godiste, 1.1, sa gasom. Voznja super, a potrosnja jos bolja. Od opreme ima el. podizace prozora i dve alu felne! (za sad) Kao sto rekoh u predstavljanju, neki kazu da je to kriza srednjih godina. Meni je lepo i bas me briga. Uzeo da se malo igram, ai zavrasa mi posao po gradu savrseno. Mali autic, standardno lako parkiranje i malo trosi. (bar naspram mog osnovnog auta xsara picasso 1.6 benzin). U planu mi je, tacnije ono sto prvo sledi, je poliranje, farbanje branika i naravno felne. Vec sam mu nabavio original aluminijske sportingove (tako da sad imam 6 komada), koje cu prvo da sredim i lepo ofarbam, a do tada idu druge celicne felne, koje sam juce za njega nasao. Od BMW-a 13, 5,5J ET 18. One ce ici u belu boju najverovatnije. Posle mozda neki lepsi izduv i obaveno presvlacenje volana (crna koza sa crvenim koncem) i bice fino... Evo i slika trenutnog stanja:
  5. Pozdrav svima! Ja sam Danijel iz Sombora. 40 godina. Vozac po zanimanju. U garazi imam Cirtoen xsaru picasso 2006-to, Citroen saxo 2001-vo i od skoro za sa svoju dusu sam kupio Fiat cinquecento 1.1 sporting. Kazu neki, to je kriza srednjih godina. Mene bas briga, ja sam ga kupio i nameravm malo da ga sredim.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...