Jump to content
FAS Goran

Punto55s

Members
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

About Punto55s

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    BiH

Previous Fields

  • Garage
    Punto mk1 55s
  1. Na prodaju alu felge 14" 4x100 5.5J ET49 mogu na 4x98. Felge su komplet sredjene i ispolirane. Na felgama continental gume u solidnom stanju, mogu jos jednu eventualno dvije sezone. Cijena 150eura.
  2. Da i ja predstavim svoje auto Fiat Punto 1. Godina prozivodnje 1999, motor 1.100ccm. Kupljen prije 9 mjeseci sa 127000 kilometara, trenutna kilometraza 144000, odlicno sluzi. Kupljen od prvog vlasnika. Na autu su 14ke alu felge raspona 4x100 ET49 5.5J. Felge kompletne sredjene, ispolirane. Crunch ozvucenje woofer CRB350, pojacalo MXB480. U planu mi je malo spustanje auta, farovi sa socivima i angel eyes prstenovima. Inace on lijepo izgleda u fabrickom stanju
  3. A jesu li kod vas fabricke klime ili su naknadno ugradjene?
  4. Postovanje, Vozim Punta 1 1.1, auto je 1999g.p. Nasao sam povoljno klimu skinutu sa Punta 1 za 80eura. Pa me zanima da li je moguce na ovog mog ugraditi klimu? Da li bi bilo efikasno? Jer cuo sam svakakve price, da klime nisu za manje motore i svasta nesto. Pa ako neko ima iskustva oko klime neka objasni malo. Lijep pozdrav
  5. @YUgisa Jesu li kod tebe ovo ti sa plivajucom glavom?
  6. Kod mene su trenutno felge 4x100 14ke 5.5J ET49. Zavrnute su sa klasicnim sarafima sto su mi dosli na puntu. Zadnji tockovi su dosta uvuceni unutra sigurno zbog tog ET broja.
  7. Pozdrav drugari, Imam punta mk1 '99god. Nasao sam neke felge za njega, ali me sad zanima par sitnica. Vidio sam da je neko u prethodnim pricama napisao da je centralna rupa 58.1mm, da li je taj precnik i kod punta 1? Felge koje sam nasao su 14ke 4x100 ET38 6J. Sad me zanima taj ET, kako sam skontao kod fiata je ET oko 35, a ako je manji ET od 35 onda felge budu vise izbacene vani, a ako je veci onda idu unutra? To su te felge sa slike. I jos me zanima u slucaju postavljanja distancera za ove felge koji bih raspon sarafa trebao koristiti? Jer fiatov je 4x98, a ove su 4x100. Za ove feluge mi je plan ispolirati rub do efekta ogledala, a srce ofarbati u zlatno i staviti neki nizi profil gume 45-55. Lijep pozdrav
  8. @AngellHvala drug, trebalo je vremena, ali na kraju je ispalo bolje nego sto sam ocekivao
  9. Felge gotove i nabacene na auto, nisam stigao ranije postaviti slike
  10. Hvala vam @paun @werp690 Uskoro slike kad budu ofarbane i kad ih montiram na auto sa sitnim Abarth detaljima
  11. @Trofeo Imas kupiti ovaj set sa kredom, dobijes ove dve spuzvice u setu. Ja sam radio pomocu busilice, uvrnuo u busilicu i namjestio obrtaje do 2000 i lagano. Prvo ides sa braon kredom i sa njom se moras potruditi da izvuces sto bolji efekat. Kad zavrsis sa njom onda predjes na plavu kredu i sa njom onda odradis efekat ogledala. Kad radis sa plavom, moras duze sa njom raditi nego sa braon, da bi dobio onaj bas ekstra efekat. Ja sad saljem felge na farbanje unutrasnjosti i krakova sa bocne strane u crno. Bice slika kad budu uradjene. A sad malo od pripreme za farbanje. Znaci sve sto necu farbati sam zastitio.
  12. To su te felge, prvo su bile fabricki mat boja, pa sam kupio sredstvo za skidanje boje HB Body 700, njega sam nanio i skinuo farbu. Onda sam presao na smirglanje. Prvo sam isao sa smirglovima redom od 80 do 240 obicnim, pa kad sam sa njima zavrsio presao sam na vodobrusne od 240 do 2000. Slika ispod je kad je zavrseno sa smirglanjem. Nakon smirglanja kupio sam set sa kredom za poliranje. U setu dodju dvije krede (braon i plava). Prvo sam koristio braon kredu, pa plavu. Probavao sam i sa purol pastom ali nekako ih pocne matirati, pa sam samo kredom zavrsio radove i rezultat je fantastican.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...