Jump to content
FAS Goran

сремац

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

About сремац

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Grande punto 1.3 mjtd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Želeo bih da javno pohvalim Goranov servis sa posebnim naglaskom na ljudskost u Goranovom ophođenju prema svojim klijentima. U trenucima kada mi je pukao lanac u motoru na vozilu, koje sam kupio pre samo dva meseca, zbog nemarnosti i opuštenosti, sada već mog bivšeg majstora, i kada sam bio pred nervnim slomom, dolazak u Goranov servis je bio prava relaksacija. Njegov pristup, i kao profesionalca i kao čoveka, munjevito je pokrenuo u meni smirivanje. Posebno me kao čoveka dotaklo to što se na Goranovom licu zaista iskreno videlo koliko mu je krivo što se tako nešto uopšte desilo. Bez mnogo razmišljanja sam otvorio servisnu knjižicu kod Gorana. Svaki kontakt sa Goranom i njegovim servisom je bio pravo zadovoljstvo. Od srca preporučujem ovaj servis svakome ko ima Fiat-ova vozila.
  2. Zdravo svima. Fiatu sam veran od samog početka moje vozačke ''karijere'' od 2007. Iz Beograda sam, blizu građevine koju partizanovci vole više nego 'leba da jedu. Godinama sam vozio polovni punto 1.9 dizel. Gde sve nismo išli zajedno, i po zimi i po letu i po mnogim zemljama. Godine 2012. smo obojica mogli otići zauvek, ali hvala Bogu živ ja, preživeo i on. Kada sam pre 2 meseca razmišljao o kupovini mlađeg vozila, bilo je raznih dilema. Međutim, moje zadovoljstvo puntićem me je ostavilo u vernosti Fiatu, pa kupih polovan grande punto 1.3 mjtd 2011.god. Nemar, sada već mog bivšeg majstora, sa kojim sam svih ovih godina, i kojem sam verovao me doveo do Gorana u Zemunu i do vas ovde. Naime, moj bivši majstor nakon kupovine polovnjaka iz uvoza uopšte nije uradio veliki servis, a na moje insistiranje da se promeni lanac, govorio je, ne treba ima vremena. To me je preskupo koštalo, pre par dana na autoputu u punoj brzini je pukao lanac, a šteta je užasna. Čekam da mi Goran vrati auto u vozno stanje. Čitao sam raspravu da li na ovom motoru može da pukne lanac, MOŽE ITEKAKO, iskusih bolno. Svako dobro svima!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...