Jump to content
FAS Goran

markopiximijic

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About markopiximijic

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ma na sipci ne duva, dok je na cepu malo drugacije, mada je i ta bregasta bukvalno tu ispod cepa odmah mozda mi se i zbog nje cini da kao malo duva..ali opet dok ne promenim ulje i sipam kvalitetno necu znati sta je...
  2. Realno svaki motor mora da potrosi malo ulja,ali ovo je previse sto se meni desava. Sva sreca pa sam od kako je on sipao to mineralno presao samo 300km, varijator se cuje bas bas jako, imam osecaj kao da vozim jtd. S obzirom da mi je prethodni auto bio alfa 156 jtd i ne smeta mi nesto salu na stranu, sredicu i to, ali trenutno imam mnogo veci problem sa ovim uljem..
  3. Hvala na predlogu, ali ja bi bas da mu sipam ovo skuplje, racunam bolje je pa kad vec menjam da mu sipam pravo... Imas li iskustva sa onim dodatkom za ulje za povecanje viskoziteta (nije modulator, med, itd vec samo povecava viskozitet) dobio sam savet od majstora da probam i to.
  4. Uzeh skoro ovu masinu, kaze covek sve ok sem varijatora (klasika) krenem ja na put a on mi poludi totalno, poceo da dimi kao lokomotiva i upali lampicu od motora, otvaram merac, naravno ulja bez..sva sreca imao sam u gepeku neko moje za ne daj Boze, naspem to i nekako se vratim kuci. Zovem ga da pitam da nije trosio ulje i pre toga i da nije sipao slucajno neki modifikator, kaze nije ali saznam da je sipao Optimino ulje 15w40 koja ja ni u frezu ne bi sipao. Za nekih 300km pptrosio mi je oko 0,5l sto je previse! Sad se molim samo da je do tog ulja jer je to mineralno a to su visokoturazni motori i zahtevaju bar polusintetiku. Sutra kupujem seleniu 20k pa cemo videti sta je i kako je...

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...