Jump to content
FAS Goran

Zarko_Djuric_Thema

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About Zarko_Djuric_Thema

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

363 profile views
  1. To je ta druze hehe Gde zivi :'D? Bas bih hteo da upoznam coveka da mi isprica sve o autu
  2. Hvala! Auto sam tako i kupio! hauba je bas mocna hehe, stvarno ne znam ni ko je ni gde je radjena. Kolko sam saznao u skorije vreme davni vlasnik ovog auta je bio neki "Bajker" pa ga je sam celog farbao i sve A sto se tice prebacivanja motora saznao sam danas par stvari posto je lancijin original 2.0 16v turbo 834F2.000 - oznaka motora , a od lancie Kappe je 838A4.000 - ako se ne varam tako da je veoma jako mala mogucnost :((( Usput meni komsija tj. prijatelj radi Paint brush radove, ako ste u bg-u mozda se videli ALFU GT >.< koja izgleda kao da je neko uzbusio metcima licno je on radio
  3. Pozdrav svima! Cuo sam za vas forum pa reko ajd i ja da se pridruzim Vlasnik sam Lancie Theme 2.0Ie 120hp 1986 godiste Prvi put se uclanjujem na forume tako da nadam se da cu sve lepo uraditi po prvi put :)) p.s. Gde mogu pokrenuti temu o ubacivanju motora LEGALNO iz lancie kappe 2.0 16v turbo i da li je to uopste moguce imam papire imam motor i sve ali ne znam sta kako ide! HVALA UNAPRED!! :))

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...